MindenegybenBlog

Már az eljegyzés is megvolt?Eljegyezte Mikes Annát? Ott a gyűrű a kezén és...

Eljegyzés történt? Mikes Anna jegyese lett? A kezén ott csillog a gyűrű és…Hatalmas sikert értek el a Dancing with the Stars-ban, és ők lettek a győztesek. Krausz Gábor és Mikes Anna ragyogóan boldogok. De vajon valóban több van köztük, mint barátság?

A párost már a táncos show kezdetén összehozták, de ők sosem ismerték el, hogy együtt vannak, de nem is tagadták. Sőt, amikor ez felmerült a tévében, mindketten vagy elhallgatták a választ, vagy más témára terelték a szót. Mint legutóbb a Dancing with the Stars döntője után, amikor a Mokka műsorában voltak vendégek, és Orosz Barbara többször is rákérdezett, pontosan mi is a helyzet közöttük. Már eljegyezték? De kit?

A napokban újabb találgatás és pletyka indult el az emberek körében, mert valaki észrevett egy eljegyzési gyűrűre hasonlító ékszert Mikes Anna bal kezén, a gyűrűsujján. Ha jobban megnézzük a képeket az alábbi bejegyzésben, tényleg látszik egy köves gyűrű Anna bal kezén, ami akár egy eljegyzési gyűrű is lehetne. A videón a legjobban látszik:

De kitől kaphatta? Van, aki szerint Krausz Gábortól, mert senki sem tudja, van-e párja Annának, hiszen erről soha nem beszélt a csodaszép táncosnő.

De ha valóban igaz, hogy Annának már van egy jegyese, akkor nagyon erős idegzetűnek kell lennie, hogy kibírja hosszú hetek, hónapok óta, hogy mindenki arról ábrándozik, vajon a vőlegényének kapcsolata van-e Krausz Gáborral - írja a Promotions. Vissza a gyűrűhöz

Voltak, akiknek csak most tűnt fel, míg mások szerint már régen ott volt Anna ujján:

„Anna csodálatos eljegyzési gyűrűje végig ott volt a kezén, másnak ez nem szúrt szemet? Persze a nézettségért, szavazatokért kellett egy romantikus szál. De mindketten okosan kezelték ezt. Kedves táncpartnerek voltak egymásnak. Nagyon élveztem a műsort, ebben volt teljesítmény minden résztvevőtől. Gratula” írta az egyik hozzászóló az alábbi képekhez.

2023-12-08 14:01:47 - Mindenegyben Blog