MindenegybenBlog

MĂĄjus 22 TeliHold🌝 Az Ă©v ötödik TeliHoldja mĂĄr itt is van. – ilyen pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsokat hoz az Ă©letedbe – Kosok, BikĂĄk, Ikrek,RĂĄk ,oroszlĂĄn,szƱz ,MĂ©rleg – skorpiĂł-nyilas -bak-vĂ­zöntƑ-halak figyelem!

MĂĄjus 22 TeliHold🌝 Az Ă©v ötödik TeliHoldja mĂĄr itt is van. – ilyen pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsokat hoz az Ă©letedbe – Kosok, BikĂĄk, Ikrek,RĂĄk ,oroszlĂĄn,szƱz ,MĂ©rleg – skorpiĂł-nyilas -bak-vĂ­zöntƑ-halak figyelem!

Új fejezet nyĂ­lik mindenki Ă©letĂ©ben: 2024 .MĂĄjus 22-Én Ă©rkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.

MĂĄjus 22

 TeliHold
Az Ă©v ötödik TeliHoldja mĂĄr itt is van.  ErƑsen Ă©rezhetƑ mĂĄr az Ă©rkezĂ©se. Nehezebb alvĂĄs, fejben enyhĂ©bb nyomĂĄs.
Minden Érted van Ă©s minden Érted törtĂ©nik.
Ideje meghĂșzni a hatĂĄrokat!
Tanulj meg végre NEMet mondani. Tanuld meg kezelni az energiàkat.
Földelj
MeditĂĄlj
Csendesedj el
Ez az idƑszak csodĂĄlatos energiĂĄkkal Ă©rkezik.
GyĂłgyulĂĄsod segĂ­tve kĂ­vĂŒl/belĂŒl.
Önmunka Ă©s önazonossĂĄg.
Az idƑ egyre jobban gyorsul.
Szerintem Te is azon agyalsz, hogy nincs idƑd arra, amire rĂ©gebben volt.
Figyelj befelé és most ne azt figyeld mi történik kifelé.
Adj idƑt MAGodnak.
Ne legyĂ©l tĂŒrelmetlen.
Minden Ă©rkezik HozzĂĄd, csak ne akard sĂŒrgetni.
Több idƑt kell most EGYedĂŒl töltened MAGoddal!
A varĂĄzslat Benned van.
Menj le mélyre, hogy felszínre hozd a kincseidet.
Hiába várod a megOLDÁSt másoktól
maximum mankót tudnak adni egy adott ideig.
A valĂłdi vĂĄltozĂĄs Rajtad mĂșlik.
ÁsvĂĄnyokat ablakba rakni, töltƑdjenek. TeremtƑ meditĂĄciĂłval megteremteni a valĂłsĂĄgod. Szeretettel fordulni Mindenki felĂ©. VĂ©gĂŒl pedig rendet tenni MAGodba!
Csodås teremtést
(Jeszenszky Tibor)

Holnapi horoszkĂłp 2024. mĂĄjus 23.: csĂŒtörtök a Bika megkapja a vĂĄlaszokat, a Halak vonzza az embereket

[LAPOZAS]

Kos (mĂĄrcius 21 - ĂĄprilis 19): A telihold Ă©bredĂ©st hoz szĂĄmodra, Kos. EnergiĂĄd tetƑfokra hĂĄg, Ă©s most van itt az idƑ, hogy megvalĂłsĂ­tsd rĂ©gĂłta dĂ©delgetett terveidet. Nagy vĂĄltozĂĄsok Ă©s lehetƑsĂ©gek vĂĄrnak rĂĄd a karrieredben. Emellett fontos, hogy vigyĂĄzz az egĂ©szsĂ©gedre Ă©s ne hajszold tĂșl magad. A kapcsolataidban most nagyobb figyelemre lesz szĂŒksĂ©g. LĂ©gy nyitott Ă©s Ƒszinte szeretteiddel. Engedd el a mĂșlt sĂ©relmeit, Ă©s koncentrĂĄlj a jövƑre. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Bika (ĂĄprilis 20 - mĂĄjus 20): A telihold Ășj fĂ©nyt vet a belsƑ vilĂĄgodra, Bika. Érzelmi mĂ©lysĂ©gek Ă©s spirituĂĄlis felismerĂ©sek vĂĄrnak rĂĄd. LehetƑsĂ©ged nyĂ­lik, hogy mĂ©lyebb kapcsolatokat Ă©pĂ­ts ki, kĂŒlönösen a csalĂĄdoddal. PĂ©nzĂŒgyi tĂ©ren is pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsokra szĂĄmĂ­thatsz. Most Ă©rdemes befektetni Ă©s hosszĂș tĂĄvĂș terveket kĂ©szĂ­teni. LĂ©gy tĂŒrelmes magaddal Ă©s mĂĄsokkal. Az egĂ©szsĂ©gedre kĂŒlönösen figyelj oda ebben az idƑszakban. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Ikrek (mĂĄjus 21 - jĂșnius 20): A telihold a kommunikĂĄciĂł Ă©s a kapcsolatok hĂĄzĂĄt vilĂĄgĂ­tja meg, Ikrek. Most kĂŒlönösen fontos, hogy kifejezd Ă©rzĂ©seidet Ă©s gondolataidat. Új barĂĄtsĂĄgok Ă©s szövetsĂ©gek alakulhatnak ki. KreatĂ­v energiĂĄid szĂĄrnyalnak, hasznĂĄld ki ezt az idƑszakot alkotĂĄsra Ă©s tanulĂĄsra. Munkahelyeden elƑrelĂ©pĂ©s vĂĄrhatĂł, ha kitartĂłan dolgozol. LĂ©gy Ăłvatos a pĂ©nzĂŒgyeidben, kerĂŒld a felesleges kiadĂĄsokat. Az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ĂĄllapotodra is ĂŒgyelj, kĂŒlönösen a mentĂĄlis jĂłllĂ©tedre. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

RĂĄk (jĂșnius 21 - jĂșlius 22): A telihold az Ă©rzelmi biztonsĂĄgra Ă©s az otthonodra fĂłkuszĂĄl, RĂĄk. Most jobban vĂĄgyhatsz az otthon melegĂ©re Ă©s a csalĂĄdi egyĂŒttlĂ©tekre. Érzelmi hullĂĄmvölgyeket Ă©lhetsz ĂĄt, de ezek segĂ­tenek abban, hogy tisztĂĄbban lĂĄss. PĂ©nzĂŒgyi helyzeted javulhat, ha okosan bĂĄnsz a pĂ©nzzel. Szakmai tĂ©ren Ășj lehetƑsĂ©gek nyĂ­lnak meg elƑtted. LĂ©gy nyitott a vĂĄltozĂĄsokra Ă©s ne fĂ©lj Ășj utakon jĂĄrni. Kapcsolataidban a tĂŒrelem Ă©s a megĂ©rtĂ©s lesz a kulcs. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

OroszlĂĄn (jĂșlius 23 - augusztus 22): A telihold Ășj lendĂŒletet ad a kreativitĂĄsodnak Ă©s önkifejezĂ©sednek, OroszlĂĄn. Most igazĂĄn ragyogsz, Ă©s mĂĄsok is Ă©szreveszik ezt a pozitĂ­v vĂĄltozĂĄst. HasznĂĄld ki ezt az idƑszakot arra, hogy elƑrelĂ©pj a karrieredben. Érzelmi Ă©leted is gazdagodik, mĂ©ly Ă©s Ƒszinte kapcsolatokra szĂĄmĂ­thatsz. PĂ©nzĂŒgyeid stabilizĂĄlĂłdnak, de figyelj arra, hogy ne költekezz feleslegesen. EgĂ©szsĂ©gedre is fordĂ­ts figyelmet, kĂŒlönösen a stresszkezelĂ©sre. Legyen idƑd a pihenĂ©sre Ă©s feltöltƑdĂ©sre is. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

[LAPOZAS]

SzƱz (augusztus 23 - szeptember 22): A telihold a munkĂĄra Ă©s a mindennapi rutinodra helyezi a hangsĂșlyt, SzƱz. Ez az idƑszak kivĂĄlĂł arra, hogy rendezd a dolgaidat Ă©s Ășj rendszert alakĂ­ts ki. Fontos, hogy odafigyelj az egĂ©szsĂ©gedre Ă©s a megfelelƑ Ă©letmĂłdra. Munkahelyi sikerekre szĂĄmĂ­thatsz, ha kitartĂłan Ă©s precĂ­zen dolgozol. Érzelmi tĂ©ren is pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsok vĂĄrnak rĂĄd, mĂ©lyebb kapcsolatok Ă©s harmonikusabb viszonyok alakulhatnak ki. PĂ©nzĂŒgyi helyzeted is stabilizĂĄlĂłdik, de kerĂŒld a tĂșlzott kiadĂĄsokat. LĂ©gy tĂŒrelmes Ă©s következetes a cĂ©ljaid elĂ©rĂ©sĂ©ben. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

MĂ©rleg (szeptember 23 - oktĂłber 22): A telihold a kapcsolataidra Ă©s a tĂĄrsas Ă©letedre helyezi a hangsĂșlyt, MĂ©rleg. Most kĂŒlönösen fontos, hogy harmĂłniĂĄt Ă©s egyensĂșlyt teremts a kapcsolataidban. Új barĂĄtsĂĄgok Ă©s szövetsĂ©gek szĂŒlethetnek, amelyek hosszĂș tĂĄvon is jelentƑsek lehetnek. KreatĂ­v energiĂĄid is megĂșjulnak, hasznĂĄld ki ezt az idƑszakot alkotĂĄsra Ă©s önkifejezĂ©sre. Munkahelyi elƑrelĂ©pĂ©sre szĂĄmĂ­thatsz, ha nyitott vagy az egyĂŒttmƱködĂ©sre. PĂ©nzĂŒgyi tĂ©ren stabilizĂĄlĂłdĂĄs vĂĄrhatĂł, de lĂ©gy Ăłvatos a költekezĂ©ssel. EgĂ©szsĂ©gedre is fordĂ­ts figyelmet, kĂŒlönösen a mentĂĄlis egyensĂșlyodra. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

SkorpiĂł (oktĂłber 23 - november 21): A telihold az Ă©rzelmi mĂ©lysĂ©gekre Ă©s a belsƑ ĂĄtalakulĂĄsra hĂ­vja fel a figyelmedet, SkorpiĂł. Most kĂŒlönösen intenzĂ­v idƑszakot Ă©lhetsz meg, de ez segĂ­t abban, hogy jobban megĂ©rtsd önmagad. Fontos, hogy Ƒszinte legyĂ©l magaddal Ă©s mĂĄsokkal is. PĂ©nzĂŒgyi helyzeted javulhat, ha okosan kezeled a pĂ©nzĂŒgyeidet. Munkahelyeden is Ășj lehetƑsĂ©gek nyĂ­lhatnak meg elƑtted. Érzelmi kapcsolataid mĂ©lyĂŒlhetnek, ha nyitott vagy az intimitĂĄsra Ă©s az ƑszintesĂ©gre. EgĂ©szsĂ©gedre is figyelj oda, kĂŒlönösen a stresszkezelĂ©sre. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Nyilas (november 22 - december 21): A telihold Ășj tĂĄvlatokat nyit meg elƑ

ted, Nyilas. Most kĂŒlönösen fontos, hogy nyitott legyĂ©l az Ășj lehetƑsĂ©gekre Ă©s kihĂ­vĂĄsokra. UtazĂĄsra vagy tanulĂĄsra is kivĂĄlĂł idƑszak ez, amely segĂ­t a szemĂ©lyes fejlƑdĂ©sedben. PĂ©nzĂŒgyi tĂ©ren pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsokra szĂĄmĂ­thatsz, ha bölcsen döntesz. Munkahelyeden is elƑrelĂ©pĂ©s vĂĄrhatĂł, ha kitartĂłan dolgozol. Érzelmi kapcsolataid is megerƑsödhetnek, ha Ƒszinte Ă©s nyitott vagy. EgĂ©szsĂ©gedre is figyelj oda, kĂŒlönösen a mozgĂĄsra Ă©s a pihenĂ©sre. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

[LAPOZAS]

Bak (december 22 - januĂĄr 19): A telihold a karrieredre Ă©s a hosszĂș tĂĄvĂș cĂ©ljaidra irĂĄnyĂ­tja a figyelmedet, Bak. Most kĂŒlönösen fontos, hogy tisztĂĄzd, mit szeretnĂ©l elĂ©rni Ă©s hogyan. PĂ©nzĂŒgyi tĂ©ren stabilitĂĄsra szĂĄmĂ­thatsz, ha okosan tervezel. Munkahelyeden Ășj lehetƑsĂ©gek nyĂ­lnak meg elƑtted, de lĂ©gy tĂŒrelmes Ă©s kitartĂł. Érzelmi kapcsolataid is ĂĄtalakulhatnak, mĂ©lyebb Ă©s ƑszintĂ©bb kötelĂ©kek alakulhatnak ki. EgĂ©szsĂ©gedre is figyelj oda, kĂŒlönösen a fizikai Ă©s mentĂĄlis jĂłlĂ©tedre. Tölts több idƑt a szabadban Ă©s pihenj eleget. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

VĂ­zöntƑ (januĂĄr 20 - februĂĄr 18): A telihold a barĂĄti kapcsolataidra Ă©s a közössĂ©gi Ă©letedre helyezi a hangsĂșlyt, VĂ­zöntƑ. Most kĂŒlönösen fontos, hogy nyitott Ă©s Ƒszinte legyĂ©l a barĂĄtaiddal Ă©s a közössĂ©geddel. Új szövetsĂ©gek Ă©s egyĂŒttmƱködĂ©sek alakulhatnak ki, amelyek hosszĂș tĂĄvon is jelentƑsek lehetnek. KreatĂ­v energiĂĄid szĂĄrnyalnak, hasznĂĄld ki ezt az idƑszakot alkotĂĄsra Ă©s önkifejezĂ©sre. PĂ©nzĂŒgyi tĂ©ren stabilizĂĄlĂłdĂĄs vĂĄrhatĂł, de lĂ©gy Ăłvatos a költekezĂ©ssel. Munkahelyi elƑrelĂ©pĂ©sre szĂĄmĂ­thatsz, ha nyitott vagy az Ășj lehetƑsĂ©gekre. EgĂ©szsĂ©gedre is fordĂ­ts figyelmet, kĂŒlönösen a mentĂĄlis egyensĂșlyodra. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

Halak (februĂĄr 19 - mĂĄrcius 20): A telihold az Ă©rzelmi mĂ©lysĂ©gekre Ă©s a belsƑ vilĂĄgodra hĂ­vja fel a figyelmedet, Halak. Most kĂŒlönösen intenzĂ­v idƑszakot Ă©lhetsz meg, de ez segĂ­t abban, hogy jobban megĂ©rtsd önmagad. Fontos, hogy Ƒszinte legyĂ©l magaddal Ă©s mĂĄsokkal is. PĂ©nzĂŒgyi helyzeted javulhat, ha okosan kezeled a pĂ©nzĂŒgyeidet. Munkahelyeden is Ășj lehetƑsĂ©gek nyĂ­lhatnak meg elƑtted. Érzelmi kapcsolataid mĂ©lyĂŒlhetnek, ha nyitott vagy az intimitĂĄsra Ă©s az ƑszintesĂ©gre. EgĂ©szsĂ©gedre is figyelj oda, kĂŒlönösen a stresszkezelĂ©sre. HĂ©t Ă©v szerencse vĂĄr, ha kedvelĂ©s Ă©s a "sok szerencsĂ©t" beĂ­rĂĄsa utĂĄn gördĂ­tesz lejjebb!

2024-05-22 19:06:44 - Mindenegyben Blog