Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Május 22 TeliHold🌝 Az év ötödik TeliHoldja már itt is van. – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2024. május 22. (szerda), 19:06

Május 22 TeliHold🌝 Az év ötödik TeliHoldja már itt is van. – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 22

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22): A telihold a munkára és a mindennapi rutinodra helyezi a hangsúlyt, Szűz. Ez az időszak kiváló arra, hogy rendezd a dolgaidat és új rendszert alakíts ki. Fontos, hogy odafigyelj az egészségedre és a megfelelő életmódra. Munkahelyi sikerekre számíthatsz, ha kitartóan és precízen dolgozol. Érzelmi téren is pozitív változások várnak rád, mélyebb kapcsolatok és harmonikusabb viszonyok alakulhatnak ki. Pénzügyi helyzeted is stabilizálódik, de kerüld a túlzott kiadásokat. Légy türelmes és következetes a céljaid elérésében. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

Mérleg (szeptember 23 - október 22): A telihold a kapcsolataidra és a társas életedre helyezi a hangsúlyt, Mérleg. Most különösen fontos, hogy harmóniát és egyensúlyt teremts a kapcsolataidban. Új barátságok és szövetségek születhetnek, amelyek hosszú távon is jelentősek lehetnek. Kreatív energiáid is megújulnak, használd ki ezt az időszakot alkotásra és önkifejezésre. Munkahelyi előrelépésre számíthatsz, ha nyitott vagy az együttműködésre. Pénzügyi téren stabilizálódás várható, de légy óvatos a költekezéssel. Egészségedre is fordíts figyelmet, különösen a mentális egyensúlyodra. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Skorpió (október 23 - november 21): A telihold az érzelmi mélységekre és a belső átalakulásra hívja fel a figyelmedet, Skorpió. Most különösen intenzív időszakot élhetsz meg, de ez segít abban, hogy jobban megértsd önmagad. Fontos, hogy őszinte legyél magaddal és másokkal is. Pénzügyi helyzeted javulhat, ha okosan kezeled a pénzügyeidet. Munkahelyeden is új lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Érzelmi kapcsolataid mélyülhetnek, ha nyitott vagy az intimitásra és az őszinteségre. Egészségedre is figyelj oda, különösen a stresszkezelésre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas (november 22 - december 21): A telihold új távlatokat nyit meg elő

ted, Nyilas. Most különösen fontos, hogy nyitott legyél az új lehetőségekre és kihívásokra. Utazásra vagy tanulásra is kiváló időszak ez, amely segít a személyes fejlődésedben. Pénzügyi téren pozitív változásokra számíthatsz, ha bölcsen döntesz. Munkahelyeden is előrelépés várható, ha kitartóan dolgozol. Érzelmi kapcsolataid is megerősödhetnek, ha őszinte és nyitott vagy. Egészségedre is figyelj oda, különösen a mozgásra és a pihenésre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés