Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Május 22 TeliHold🌝 Az év ötödik TeliHoldja már itt is van. – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2024. május 22. (szerda), 19:06

Május 22 TeliHold🌝 Az év ötödik TeliHoldja már itt is van. – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 22

Kos (március 21 - április 19): A telihold ébredést hoz számodra, Kos. Energiád tetőfokra hág, és most van itt az idő, hogy megvalósítsd régóta dédelgetett terveidet. Nagy változások és lehetőségek várnak rád a karrieredben. Emellett fontos, hogy vigyázz az egészségedre és ne hajszold túl magad. A kapcsolataidban most nagyobb figyelemre lesz szükség. Légy nyitott és őszinte szeretteiddel. Engedd el a múlt sérelmeit, és koncentrálj a jövőre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

Bika (április 20 - május 20): A telihold új fényt vet a belső világodra, Bika. Érzelmi mélységek és spirituális felismerések várnak rád. Lehetőséged nyílik, hogy mélyebb kapcsolatokat építs ki, különösen a családoddal. Pénzügyi téren is pozitív változásokra számíthatsz. Most érdemes befektetni és hosszú távú terveket készíteni. Légy türelmes magaddal és másokkal. Az egészségedre különösen figyelj oda ebben az időszakban. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Ikrek (május 21 - június 20): A telihold a kommunikáció és a kapcsolatok házát világítja meg, Ikrek. Most különösen fontos, hogy kifejezd érzéseidet és gondolataidat. Új barátságok és szövetségek alakulhatnak ki. Kreatív energiáid szárnyalnak, használd ki ezt az időszakot alkotásra és tanulásra. Munkahelyeden előrelépés várható, ha kitartóan dolgozol. Légy óvatos a pénzügyeidben, kerüld a felesleges kiadásokat. Az egészségügyi állapotodra is ügyelj, különösen a mentális jóllétedre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák (június 21 - július 22): A telihold az érzelmi biztonságra és az otthonodra fókuszál, Rák. Most jobban vágyhatsz az otthon melegére és a családi együttlétekre. Érzelmi hullámvölgyeket élhetsz át, de ezek segítenek abban, hogy tisztábban láss. Pénzügyi helyzeted javulhat, ha okosan bánsz a pénzzel. Szakmai téren új lehetőségek nyílnak meg előtted. Légy nyitott a változásokra és ne félj új utakon járni. Kapcsolataidban a türelem és a megértés lesz a kulcs. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán (július 23 - augusztus 22): A telihold új lendületet ad a kreativitásodnak és önkifejezésednek, Oroszlán. Most igazán ragyogsz, és mások is észreveszik ezt a pozitív változást. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy előrelépj a karrieredben. Érzelmi életed is gazdagodik, mély és őszinte kapcsolatokra számíthatsz. Pénzügyeid stabilizálódnak, de figyelj arra, hogy ne költekezz feleslegesen. Egészségedre is fordíts figyelmet, különösen a stresszkezelésre. Legyen időd a pihenésre és feltöltődésre is. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés