Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Majka segítséget kér: nem tért haza a bringázásból, órák óta nyoma veszett a…..
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 25. (kedd), 12:11

Majka segítséget kér: nem tért haza a bringázásból, órák óta nyoma veszett a….. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 25

3 évvel később leszállt a 3. album, a Húz a szívem haza címmel. Az albumról eddig 3 kislemezt jelentettek meg, ebből az egyik a Csak méreg című dal. 1 évvel később látott napvilágot a 2. kislemez, ami egy Pokolgép szám feldolgozása, az Ítélet helyett, melyben 3 előadó is közreműködött Tyson, Pápai Joci és Game. 2009-ben jelent meg a 3. kislemez, mely szintén Pápai Jocival készült. A dalhoz, az Érezd-hez készült egy videoklip is, mely Majka első greenbox technikájával készült.

2012-ben jelent meg a 4. stúdióalbuma, Belehalok címmel, melyen közreműködött BLR és Curtis. Az albumról a Belehalok és az Ezek a lányok egyre vékonyabbak című dalból készült videoklip. 2013 szeptemberében jelent meg Pápai Joci közreműködésével a Nekem Ez Jár című dal. Ezt követően Majka főként Curtissel dolgozott együtt a továbbiakban. 2014-ben jelent meg a Csat Te Létezel című dal és a videoklipje, amely 1 hónap alatt már közel 2 millió nézőt számlálhatott a YouTube videomegosztó oldalon.

Hirdetés
[ ]

2014-ben Dynamic-al közös produkcióval is jelentkeztek a Megy a Boogie című dallal, amely nem aratott osztatlan sikert. A Magyar Vagyok című dal 2014. szeptemberében jelent meg és olyan sztárok működtek közre a videoklip elkészítésében, mint Sorel, BLR vagy Fatima.

2015-ben jelent meg Pápai Jocival a közös dala, a “Mikor a test örekszik”.

Hirdetés

2017 márciusában megjelent a Hatodik emelet című slágergyanús dala Király Viktor és Curtis közreműködésével.

SZÍNÉSZ ÉS …A zene világában már otthonosan mozgó rapper a tévé képernyőjén is bebizonyíthatta tehetségét, ugyanis olyan műsorok fűződnek a nevéhez, mint például a Való Világ 3., a Cool a verda vagy az Ezek megőrültek, mely a TV2 csatornáján futott Rákóczi Ferenccel. 2014-ben a Super TV2-től saját műsort kapott NaNee címmel, amelyben intim és kényes kérdéseket tehet fel a sztároknak, akik vállalkoznak rá. Szintén ebben az évben újra helyet kapott zsűritagként a Sztárban Sztár című showműsorban.

Műsorvezetőként bizonyított Ördög Nóra mellett is a Rising Starban, majd 2015-ben újra az Ezek Megőrültek című műsor házigazdájaként tűnt fel Til Attila oldalán.

Nemcsak műsorvezetőként, de színészként is bebizonyíthatta tehetségét. 2005-ben szerepet kapott a magyar vígjátékban, a Szőke kólában, ahol Veréb karakterét személyesítette meg.

2016-ban Ördög Nórával vezette a Star Academy című tehetségkutatót. Jelenleg az 50 milliós játszma műsorvezetője.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés