MindenegybenBlog

Majka olyan kegyetlenül beolvasott Azahriahnak , hogy azóta ezrek osztják a szavait ! Valami nagyon elment ennél a fiúnál, valamit nagyon rosszul gondol a világról”

Majka ismét kinyilvánította véleményét Azahriahról 

 

 Szerdán komoly szócsata alakult ki, amikor Azahriah Instagram-oldalán éles kritikát fogalmazott meg Majkával szemben. Az internet közönsége előtt zajló konfliktusra Majka nyílt levélben válaszolt. A rapper sokkolta Azahriah szavai, de egy interjúban kifejtette, pontosan mit gondol az eseményekről.

Azahriah és Majka összetűzését az Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert közötti feszültség robbantotta ki, és innen már nem volt visszaút. Az Index készített interjút a debreceni Campus fesztiválon Majkával, aki elárulta, hogyan látja a történteket. Majka túl van az első sokkon

Tény, hogy nagyon rosszulesett, de az első sokkon már túltettem magam. Egyébként utána volt is egy üzenetváltásunk, hajnalban rám írt – nyilván nem fogom megosztani, miről beszéltünk privát üzenetben, de megkeresett, és annyit azért elmondhatok, hogy szerintem valami nagyon elment ennél a fiúnál, valamit nagyon rosszul gondol a világról. Ami az utóbbi időben történik körülötte, az meglehetősen érdekes – mondta a rapper, majd a riporter feltette neki a kérdést, hogy szerinte nem a túl hirtelen jött siker állhat a dolgok mögött, mire Majka azt a választ adta:

Ebbe én nem megyek bele, fogalmam sincs, nem ismerem. De az, ahogy kezeli ezt az egészet, meg ahogy hozzááll egy olyan emberhez, aki a jobbját nyújtotta, szerintem egy tökéletes jellemrajz, és ezt most szimpátiától függetlenül mondom, leszámítva, hogy valakit szeretek vagy sem – szóval szerintem ott egy egészen más dolog van kialakulóban.

– fejtette ki véleményét Majka, majd általánosságban az emberi csalódásról mesélt.

 

Azahriah a közösségi médiában állt bele Majkába 

 

Igen. Nekem az fura, hogy van valaki, aki elismerően nyilatkozik rólad, és függetlenül attól, hogy te szimpatizálsz vele vagy sem, belekevered egy olyan környezetbe és olyanokat mondasz róla, amiket ő rólam – nekem ez emberileg értelmezhetetlen. Zenei vagy szakmai csalódásról szó sincs, hiszen sosem volt köztünk ilyen kapcsolat, amiket csinálunk, azoknak semmi köze egymáshoz. Ő egy új vonalas fiatal előadó, én meg egy oldschoolabb csávó vagyok, aki egészen mást keres a dalokban, amiket közvetít a közönség felé. De ezzel nincs semmi baj, mert ahogy azt az ábra mutatja, működik fogalmazott Majka.

2024-07-28 16:41:48 - Mindenegyben Blog