MindenegybenBlog

Majka KIMERTE MONDANI AZ IGAZSÁGOT Gáspár Laci bakijával kapcsolatban

Megszólalt és nyíltan kimondta Majka Gáspár Laci bakijával kapcsolatban

Majka  írta ki a gondolatait Gáspár Laci bakijáról. Mint lehet tudni az Omega dalát énekelte, amikor a szövegében ejtette hibát élő adásban Gáspár Laci. Többen megszólaltak már az ügyben így most Majka is. Ő így vélekedik a dologról:

"Szegény Gáspár Laci mit kap mert elrontott egy dalszöveget …

Olyan ez mintha azért haragudnánk valakire mert a közös ima alatt besétált a templomba, megbotlott , aztán elesett .

Sz... ügy mert mindenki őt nézte, de hát mi a ..... lehet csinálni??

Persze a többiek haragudhatnak rá sok dolog miatt. Elrontotta a mise hangulatát, elvesztette a komolyságát a közös imádkozás, elvonta a figyelmet az Úrról, es sokan mondhatják hogy tanult volna meg inkább járni jobban, és akkor nem esne el!!! Pedig nem tett ő mást ,csak ő is tisztelegni szeretett volna az úr előtt.

Laci esetében inkább azt sajnálom hogy az előfelvételek alatt nem rögzítik az ilyen részeket. Ugyanúgy ,ahogy az extraprodukciók ezekben a műsorokban sokszor felvételről mennek, ezt is lehet rögzíteni előtte. Akkor ha baki van, kezdhetjük előről…

És hát dalszöveget mindig el lehet rontani …

A legszebb hogy még azok is bántják most ,akik azt se tudták hogy elrontotta …Ha ezen múlna, minden előadó a nyakánál fogva lenne felhúzva egy fára, mert nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna."

[LAPOZAS]

A hatalmas baki után jött a telefon az Omegától.Az Omega menedzsere felhívta Gáspár Lacit, és ezt mondta neki

A hatalmas baki után jött a telefon az Omegától.Az Omega menedzsere felhívta Gáspár Lacit, és ezt mondta neki

Gáspár Laci nagyot hibázott az X-Faktorban, amikor is a műsorban megemlékeztek az Omega legendája, Kóbor János haláláról. Laci elrontotta a Gyöngyhajú lány szövegét, mire hatalmas népharag zúdult a nyakába. Ahogy Sebestyén Balázs a Rádió1 műsorában fogalmazott: "Most keresztre feszítik Lacit. A saját oldalán is egyébként". Balázsék egyébként felhívták az énekest, aki érthető módon nincs jó lelkiállapotban, mégis vállalta az interjút. Balázs hozzátette, Gáspár Laci állítólag a műsorban bocsánatot kért, elmondta, hogy nagyon izgult, és ő sem érti igazából, mi történt.

Gáspár Laci azt is elárulta, beszélt az Omega menedzserével, Trunkos Andrással is:

"Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond.Index

Gáspár Laci - Zöld hajú lány

2021-12-14 18:07:28 - Mindenegyben Blog