MindenegybenBlog

Mai nap visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét... ITT találták meg, döbbenet még a Rendőrök is sírtak-Nyugodj békében, László!

A múlt hétvégén történt verőcei hajóbaleset fájdalmas események sorozatát hozta magával, és ma újabb szomorú fejleményről kell beszámolnunk. A Duna bal partján, Göd magasságában találták meg a 39 éves László holttestét, aki a tragédia egyik eltűnt áldozata volt. A felfedezés pillanata mély megrendülést váltott ki a helyszínen tartózkodó katasztrófavédelmi szakemberek és rendőrök körében is, akik könnyek között folytatták a munkát.

Az Országos Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége reggel fedezte fel a testet a vízben, amint azt a helyszíni koordinátor megerősítette. A csapatok továbbra is nagy erőkkel folytatják a kutatást, hogy megtalálják a baleset további áldozatait, Daniellát és Olivért, akik még mindig eltűntként szerepelnek.

Az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított, hogy tisztázza a tragikus körülményeket. A baleset során egy szállodahajó ütközött össze egy kisebb motorcsónakkal, ami a tragikus veszteségek mellett több súlyos sérülést is okozott. Az ütközés eredményeképpen a motorcsónak utasai közül öten továbbra is eltűntként vannak nyilvántartva, és a kutatási erőfeszítések a teljes Duna szakaszon zajlanak, beleértve drónok és helikopterek bevetését is .

A helyi közösség és az egész ország együtt érez az áldozatok családjaival, és bízik benne, hogy a további eltűnteket is hamarosan megtalálják. Az események kapcsán a közösségi média és a helyi lakosok támogatásáról is beszámoltak, mivel sokan önként jelentkeztek, hogy segítsenek a kutatásban és a helyreállítási munkálatokban.

Ebben a gyászos időszakban a hatóságok arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben az áldozatok családjainak magánéletét, és adjanak teret a gyász feldolgozásához.

2024-05-24 17:04:46 - Mindenegyben Blog