MindenegybenBlog

Magyarország egyik legyszebb nője Demcsák Zsuzsa lábai előtt hevernek a férfiak !🤯

Demcsák Zsuzsa tavaly közölte, hogy férjével, Krishannal elválnak útjaik. A TV2 műsorvezetőjét azóta rengetegféle bók éri, van olyan férfi, aki nyíltan kimondja, más pedig sokkal finomabban mutatja meg Zsuzsa iránti vonzalmát. Nem is meglepő, hogy ennyi elismerést kap, hiszen a munka mellett sok időt szentel a mozgásra: főleg a futást kedveli, ami már a mindennapi életének része lett. Nemrég egy forgatásról töltött fel néhány képet, ahol egy farmerruhában látható, a férfiak nem fukarkodtak a dicséretekkel. Legtöbben, egyszerűen szexinek nevezték, de volt olyan is, aki kicsit továbbment:

Zsuzsi! A lábaid olyanok mint a felső tízezer! Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kerülni! Gyönyörű vagy! Remélem nem bántottalak meg! Robi!

 – írta meg kendőzetlenül az udvarlója.

De volt, aki sokkal szofisztikáltabban fejezte ki érzéseit Zsuzsi iránt.

"Nagyon csinos, nőies nő vagy ,Zsuzsa! Egy igazi modell. Elegáns" – jegyezte meg egy másik férfi hozzászóló.

Demcsák Zsuzsa a Mokkában beszélt arról, hogy gyermekei mutatták meg neki, hogy az élet mulandó. Így 18 éves fiát és a 17 éves lányát már nem teheti a legfontosabbá. El kell engednie fokozatosan az ő kezüket, bár ez számára egy nehéz helyzet.

“Nagyon sokat tudunk beszélgetni, nagyon összetartunk. Ez a hármas kapcsolat, ami nekünk van, az tényleg nagyon erős. De amikor megjelentek a szerelmek az ő életükben, főleg a kislányomnál, az nekem nagyon nehéz dolog volt” – mondta a tévés, aki azt is hozzáfűzte, hogy lányát sokkal jobban óvja a kérőktől, így egyben anya és apai szerepekben is részt vesz.

2023-07-13 09:13:42 - Mindenegyben Blog