MindenegybenBlog

Magyarország egyik legszebb nője Som-Balogh Edina lefényképezte, milyen hatalmas ágy került a hálószobájába! Párja, Szabó Simon is biztos örül neki! A fotót a hozzászólásoknál láthatod.

Som-Balogh Edina megosztotta, hogy milyen hatalmas ágyat helyeztek el a hálószobájában, és párja, Szabó Simon is biztosan örül ennek a változásnak.

Som-Balogh Edina 1984-ben született Budapesten, és 2003-ban megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. 2005-ben beválasztották az RTL népszerű sorozatába, a Barátok közt-be, ahol 2013-ig alakította Nádor Kinga szerepét. A színészet mellett műsorvezetőként és események házigazdájaként is tevékenykedik, valamint szabadidejében festészettel foglalkozik. Első önálló kiállítását 2022 áprilisában rendezték meg Budapesten, az Aranybástya étterem galériájában.

2012 májusában feleségül ment Som Krisztián producerhez, aki a Barátok közt zenei producere volt. Első gyermekük, Noel, 2013. április 30-án született, második gyermekük, Lilien, pedig 2017. március 10-én jött világra. Edina és Krisztián azonban már külön utakon járnak.

Jelenleg Szabó Simon színésszel alkot egy párt, akivel a Farm VIP forgatásán szerettek egymásba.

Edina most lefényképezte, milyen hatalmas, kényelmes ágy került a hálószobájukba: “Íme az új franciaágyunk, extrán szuper minőség, kényelmes matraccal” – olvasható a kép mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

2024-07-10 08:34:18 - Mindenegyben Blog