Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mága Zoltán zseniálisan visszavágott a lányát gúnyolóknak a Facebookon
Mindenegyben Blog - 2017. október 01. (vasárnap), 22:59

Mága Zoltán zseniálisan visszavágott a lányát gúnyolóknak a Facebookon (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 01

Lányomról, mint fiatal pályakezdő énekesről a szakma legrangosabb képviselői, népszerű és ismert énekesek, Kossuth-díjas művészek is elismerően nyilatkoztak, és ezekről a nap folyamán videókat is posztoltam. Mára már felnőttkorba lépett lányom negyedik önálló koncertjére készül, de a szakma irigyei ezt nem nézik jó szemmel.

A Jennifert ért nemtelen támadások azt bizonyítják, hogy gyermekem miattam nem előnnyel, hanem inkább jelentős hátránnyal tud indulni a zenészi pályán. Szülői kötelességem, hogy mindent megtegyek és megadjak ahhoz, hogyha gyermekem a zenészi pályára szeretne lépni, akkor érvényesülni tudjon, és megvédjem az alaptalan rágalmaktól.

Hirdetés
[ ]

A marketing, a reklám egy olyan szolgáltatás, amely mindenki számára elérhető, és piaci áron szabályozott, és csak az anyagi forrás, vagy az adott keretlehetőség szabhat annak határt. Természetesen, mint minden más koncertszervező cég, vagy önálló előadó bérleti díjat, gázsit fizetünk a produkcióval járó költségek fejében, és ebben sem én, sem pedig a lányom menedzsmentje sem kivétel. Az, hogy édesapaként segítem egyengeti lányom pályáját, inkább dicsérendő, nem pedig megvetendő dolog.

A szakmai és építő jellegű kritikát minden közszereplőnek, a nyilvánosság előtt álló embernek bírnia és tűrnie kell, de a vélemény nem sérthet sem a jó hírnevet, sem a személyiségi jogokat.

Amennyiben ezt tapasztalom, kész vagyok a jog és a törvény adta lehetőségeimmel élni.

Az indokolatlanul, alaptalanul bírálók számára pedig mind a magam, mind pedig Jennifer nevében annyit üzennék: szívesen biztosítok tiszteletjegyet számukra a Kongresszusi Központban, Október 9-én tartandó gálakoncertre, hogy személyesen győződjenek meg lányom előadói tevékenységről, és tények, személyes benyomások alapján fogalmazzák meg véleményüket, észrevételeiket.

Még egyszer üzenem mindenkinek, ha bárkinek velem van problémája, az nekem szóljon, de EL A KEZEKKEL A GYERMEKEMTŐL!

Üdvözlettel: Mága Zoltán

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés