Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma érkezik a telihold és a tízmilliószoros teremtő nap és Nyilas telihold erejével bevonzhatod, amire vágysz! – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2023. július 02. (vasárnap), 23:03

Ma érkezik a telihold és a tízmilliószoros teremtő nap és Nyilas telihold erejével bevonzhatod, amire vágysz! – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 02

Váratlan helyzettel, kényes és különleges empátiát igénylő feladattal kezdődik a mai nap és a hét. Ehhez nem kis mértékben szükséged lesz a pszichológiai tapasztalataidra, az emberismeretedre is. Ne alkoss túl hamar véleményt!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Túl gyorsan zajlanak bizonyos események, változások a családban. Mivel felkészületlenül érnek a dolgok, különösen nehéznek érezheted a helyzetedet. Mégis te vagy az, aki villám értelmeddel egyből megoldásra találhatsz. Legyél megmentő!

Hirdetés
[ ]

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A személyes életedet érintő döntéseidet egyrészt a tényekre alapozva kell meghoznod, de másrészt azokat mégiscsak a vágyaid és az illúzióid vezetik. Ne engedd, hogy bárki is lerombolja azokat! A saját kudarcaik miatt beszélnek így.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A hétfő nagyon lendületesen indul, és szükség is lesz a tetterődre, gyorsaságodra. Ma csupa olyan esemény jöhet, amire azonnal kell reagálni – ráadásul ezek a döntések igazán nem tét nélküliek!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Utazást, kellemes társaságot, és nem utolsó sorban pénzt is remélhetsz most munkahelyedtől. A változások sodrása most jobb pozícióba hozhat. A szingli Vízöntőnek ma nagyon izgalmas találkozásban lesz része!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Minden tervednek keresztbe tehet egy hirtelen otthoni változás, ezért csak bánj csínján a nagy tervekkel, meg a pároddal is. A változás egyébként jót is hozhat, fogd fel úgy, hogy szükséges irányváltás.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés