Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma érkezik a szuperhold - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem
Mindenegyben Blog - 2021. február 27. (szombat), 21:27

Ma érkezik a szuperhold - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem (11. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 27

Ha végre sikerülne ledobnod magadról azt a kényszert, hogy másoknak megfelelj, akkor sikerül kibontakoztatnod a saját képességeidet is. A várva várt dicséretet is akkor fogod elnyerni, ha mersz önmagad lenni.

A mostani Teliholdat Szuperholdnak is nevezik, mivel 7 százalékkal nagyobbnak fog tűnni, és 15 százalékkal fényesebb is lesz.

Hirdetés
[ ]

A Szűz jegyében kialakuló Szuperhold elsősorban arra fog bennünket sarkallni, hogy az érzelmeink terén tegyünk rendet, szabaduljunk meg a nyomasztó, romboló gondolatoktól, amelyek káoszt, rendetlenséget, kétséget, irigységet, bizalmatlanságot ébresztenek bennünk.

Mindez azért fontos, mert ha megszabadulunk a negatív érzelmektől, gondolatoktól, akkor tisztábban fogjuk látni a saját életünket, jobb döntéseket hozhatunk, és megtapasztalhatjuk a szabadság felszabadító érzését.

Az Uránusz és a Mars bolygók hatása is erős lesz, ugyanis felboríthatják a lelki egyensúlyunkat, de a kalandok és az izgalmak is jelen lehetnek általuk az életünkben.

Amennyiben kételyek között vagyunk, a mostani Szuperhold hatására rátalálhatunk a magyarázatra, a megfejtésre, és ezáltal új megvilágításba kerülhet minden. Törekedjünk arra, hogy minél több energiára tehessünk szert, amelyekkel szembeszállhatunk a szembejövő problémákkal, hogy sikeresen leküzdhessük azokat.

(Tudásfája)

2021-es évben sok szerencse vár, ha megosztod

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés