BemutatkozĂĄs

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rå, minden benne van, ami szem-szåjnak ingere.
Kedves böngĂ©szƑ a napi fĂĄradalmaktĂłl meg tud nĂĄlunk pihenni, kikapcsolĂłdni, feltöltƑdni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet talålsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzånk.

RĂłlunk:
Mindenegyben blog indulási idƑpontja: 2012. március
Jelenleg kĂ©t adminja van a blognak: egy fiĂș Ă©s egy lĂĄny.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

HĂ­rek
đŸ–€ Ma elvettĂ©k tƑlem a legdrĂĄgĂĄbbat...đŸ–€ SokkolĂł tragĂ©dia!đŸ–€ MĂ©ly fĂĄjdalommal tudatom, hogy szeretett gyermekemet ma a metrĂł elĂ© löktĂ©k..đŸ–€đŸ•Ż - RÉSZLETEK:
Mindenegyben Blog - 2024. oktĂłber 15. (kedd), 15:54

đŸ–€ Ma elvettĂ©k tƑlem a legdrĂĄgĂĄbbat...đŸ–€ SokkolĂł tragĂ©dia!đŸ–€ MĂ©ly fĂĄjdalommal tudatom, hogy szeretett gyermekemet ma a metrĂł elĂ© löktĂ©k..đŸ–€đŸ•Ż - RÉSZLETEK:

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 15

SzörnyƱ tragĂ©dia a NagyvĂĄrad tĂ©ren: 20 Ă©ves fiĂș vesztette Ă©letĂ©t a metrĂł alatt

SzomorĂș eset rĂĄzta meg Budapestet a NagyvĂĄrad tĂ©ren, ahol egy 20 Ă©ves fiatal fĂ©rfi Ă©letĂ©t vesztette, miutĂĄn a sĂ­nekre zuhant, Ă©s az Ă©rkezƑ M3-as metrĂł elgĂĄzolta. Az eset KƑbĂĄnya-Kispest irĂĄnyĂĄba törtĂ©nt, amikor a fĂ©rfi eddig tisztĂĄzatlan körĂŒlmĂ©nyek között a sĂ­nekre kerĂŒlt, Ă©s a metrĂł, bĂĄr vĂ©szfĂ©kezett, nem tudott idƑben megĂĄllni. A tragĂ©dia következtĂ©ben a szerelvĂ©ny körĂŒlbelĂŒl tĂ­z mĂ©tert haladt tovĂĄbb a baleset utĂĄn.

Hirdetés
[ ]

Az eset részletei

Azonnal a helyszĂ­nre siettek a mentƑk Ă©s tƱzoltĂłk, azonban a fiĂș Ă©letĂ©t mĂĄr nem tudtĂĄk megmenteni. A baleset körĂŒlmĂ©nyeit a hatĂłsĂĄgok tovĂĄbbra is vizsgĂĄljĂĄk, Ă©s mĂ©g nem derĂŒlt ki, hogy szĂĄndĂ©kossĂĄgrĂłl vagy balesetrƑl van-e szĂł.

Azonnali intézkedések

Az M3-as metrĂł forgalmĂĄt a baleset utĂĄn azonnal leĂĄllĂ­tottĂĄk, Ă©s a NagyvĂĄrad tĂ©r megĂĄllĂłt lezĂĄrtĂĄk. Az utasokat pĂłtlĂłbuszok szĂĄllĂ­tottĂĄk a KƑbĂĄnya-Kispest Ă©s DeĂĄk Ferenc tĂ©r közötti szakaszon, mĂ­g a hatĂłsĂĄgok a helyszĂ­ni vizsgĂĄlatokat folytattĂĄk. A metrĂłvonalat kĂ©sƑbb ĂșjraindĂ­tottĂĄk, de a NagyvĂĄrad tĂ©ren ideiglenesen nem ĂĄlltak meg a szerelvĂ©nyek.

Koråbbi metróbalesetek emlékezete

Ez a tragikus esemĂ©ny felidĂ©zi a korĂĄbbi metrĂłgĂĄzolĂĄsokat, amelyek hasonlĂł mĂłdon rĂĄztĂĄk meg a budapesti lakossĂĄgot. Az ilyen tragĂ©diĂĄk Ășjra Ă©s Ășjra rĂĄirĂĄnyĂ­tjĂĄk a figyelmet a metrĂłbiztonsĂĄg fontossĂĄgĂĄra, Ă©s arra, hogyan lehetne elkerĂŒlni a hasonlĂł baleseteket.

Nyugodjék békében.

Hirdetés
MegosztĂĄs a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés