MindenegybenBlog

Ma 77 éves Sztevanovity Zorán, akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint..

Sztevanovity Zorán ma ünnepli a 77. születésnapját és azzal a kéréssel fordult az emberekhez, hogy legyenek kedvesek megosztani üzenetét!

"Kedves barátaim, kedves olvasók! 76 év alatt rengeteg tapasztalatot szerez az ember, de el kell mondanom, hogy ezen a napon szeretnék kizárólag a jóra koncentrálni. Üzenetem nagyon egyszerű volna. Töltsetek el szeretteitekkel annyi időt, amennyit csak tudtok, mert sosem tudhatjátok, hogy meddig lesz rá lehetőségetek.

[adSulvo]

Mondjátok ki bátran egymásnak, hogy "SZERETLEK" vagy, hogy "FONTOS VAGY NEKEM"! A családnál és a szeretetnél nincs szentebb dolog. Ne hajszoljátok a vagyont, ne a pénzről szóljanak a mindennapjaitok. Én sajnos volt, hogy elkövettem ezt a hibát, de rájöttem, hogy a családnál és az egészségnél nincs fontosabb. Legyen csodaszép napotok és hálásan köszönöm, ha megosztjátok az üzentem!"Üdvözlettel,Sztevanovity Zorán 

2019-03-04 18:02:58 - Mindenegyben Blog