MindenegybenBlog

Liptai Claudia és Pataki Ádám bejelentése: Hamarosan érkezik a következő

Aki szeretne az Édeskettes közönségsoraiban ülni, figyeljen, mert hamarosan lehetősége nyílik rá. Liptai Claudia ugyanis boldogan jelentette be, hogy tavasszal újabb előadás lesz, ráadásul nem is akárkiket sikerült megnyerniük vendégként:

„Tadaaam. Itt az újabb időpont az Édeskettes előadásra: Április 30. Jegyek hétfőtől kaphatóak. Két igazi Nagyágyú lesz a vendégünk. Nagyon büszke vagyok rá, hogy kérésünkre együtt állnak színpadra..." - kezdi a szépséges műsorvezető Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tadaaam. Itt az újabb időpont az Édeskettes előadásra: Április 30. Jegyek hétfőtől kaphatóak. Két igazi Nagyágyú lesz a vendégünk. Nagyon büszke vagyok rá, hogy kérésünkre együtt állnak színpadra.De első körben nem árulom el kik ők hanem egy kis játékra hivlak titeket. Találjátok ki kik ők íme néhány info a jobb oldali torta alatt levő vendégről: 1. Kossuth-díjas 2. Első filmrendezésében Lalit alakítja. 3. Időnként “Beugrik” A másik torta őt rejti: 1.1993-ban alakult a zenekara. 2. Ő önmagában is “Magánszám”. 3. Futárként is dolgozik, dalokat szállít. Vajon kik ők? #cukiclau #édeskettes @edes_kettes @dongelato @tmc_hu

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Jan 26., 2019, időpont: 8:52 (PST időzóna szerint)

2019-01-28 18:29:01 - Mindenegyben Blog