Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lesz ne mulass: Magyarországra látogat Orbán Viktor európai rémálma- mutatjuk a részleteket
Mindenegyben Blog - 2019. július 30. (kedd), 20:17

Lesz ne mulass: Magyarországra látogat Orbán Viktor európai rémálma- mutatjuk a részleteket (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 30
Hirdetés
[ ]

Orbán és a magyar sajtó megfújta a győzelmi kürtöket. Gulyás Gergely hibába ütött meg békülékenyebb hangot, és hiába támogatták a magyarok Weber újbóli megválasztását frakcióvezetővé: a hangulatot már alaposan elrontották. „Ma már nem a CDU, hanem a CSU Orbán legnagyobb gondja az uniós pártokhoz fűződő kapcsolatokban” – írta Kálnoky. Július elején tartották a bajor-magyar kormánybizottság éves ülését, de ezúttal a bajorok akarata szerint miniszterek nélkül: osztályvezetők és referensek tárgyaltak, a hírek szerint tartalmilag termékenyen – az abroszt tehát még nem vágták ketté.

A Budapesten rendezett Maccabi játékok, amely afféle zsidó olimpia, nagy politikai siker a nyugaton gyakran antiszemitizmussal vádolt magyar kormánynak, de kínos ügy a német politikusoknak, akik szívesen demonstrálnának szolidaritást a zsidó világgal, de nem szeretnék felértékelni a nem csak Németországban problematikusnak tartott magyar kormányt. Heiko Maas külügyminiszter részt akart venni a megnyitón, de végül mégsem volt ott, bár jelezték, hogy ennek nincs politikai háttere.

Közben a CDU-val folytatódik a tavaly megkezdett „strukturált párbeszéd”. Egy német forrás szerint az Olaszországban tartott legutóbbi találkozón a résztvevők „világosan megmondták egymásnak a véleményüket, a kapcsolatokban nem érzékelhető romlás, csak mindenki nagyon ideges és gyanakvó”.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés