MindenegybenBlog

Lékai-Kiss Ramóna megszólalt Oláh Ibolya botrányáról – Nem hiszed el, mit mondott!Na erre nem számítottunk…

Kitálalt Lékai-Kiss Ramóna Oláh Ibolya botrányos viselkedéséről! Na erre nem számítottunk…

Oláh Ibolya legutóbbi szereplése a Sztárban Sztár All Stars műsorában alaposan felkavarta a kedélyeket, miután a kiesésekor kemény kritikával illette a zsűrit. Az énekesnő elmondása szerint a zsűri „két perc alatt leamortizálta” azt a munkát, amit ő hosszú időn keresztül a produkciókba fektetett. Ibolya szavai nagy visszhangot váltottak a közösségi médiában, és a műsor egyik zsűritagja, Lékai-Kiss Ramóna is megszólalt a vitatott eset kapcsán.

Ramóna: "A zsűrizés nem könnyű feladat"

Lékai-Kiss Ramóna, aki szintén a zsűri tagjaként kapott kritikákat a nézőktől, megvédte a zsűritársait, és tisztázta, hogy a verseny helyzete rendkívül nehéz mind a versenyzők, mind a zsűri számára. "Ez egy nagyon összetett helyzet, hiszen tapasztalt, profi énekesek lépnek fel, akik óriási energiát fektetnek minden egyes produkcióba" – mondta Ramóna. Hangsúlyozta, hogy a zsűri feladata az, hogy értékelje a teljesítményeket, de nem céljuk senkit megsérteni vagy megbántani. "A nézők elvárják tőlünk az őszinteséget, még akkor is, ha a véleményünk nem mindig egyezik a versenyzők elképzeléseivel" – tette hozzá.

Kritika Ramóna szerepéről a zsűriben

A műsor rajongói között több olyan hozzászólás is felbukkant, amely megkérdőjelezi Ramóna alkalmasságát a zsűrizésre, mivel nem énekes szakember. Sokan úgy érzik, hogy nehéz lehet számára hitelesen megítélni a profi előadók munkáját, és a versenyzők számára is frusztráló lehet kritikát kapni egy olyan személytől, aki nem járatos az énekesi szakmában. Ugyanakkor Ramóna úgy véli, hogy szerepe a műsorban a nézői visszajelzések tolmácsolása, és nem szakmai alapú kritika megfogalmazása.

Ramóna védelmében

Ramóna azonban kitart amellett, hogy az ítészek feladata a hiteles értékelés, és a kritika célja soha nem a sértegetés, hanem a fejlődés elősegítése. "A zsűri tagjai nemcsak szakmai szempontokat képviselnek, hanem a nézők véleményét is figyelembe veszik, így a visszajelzések egyensúlya minden esetben fontos" – mondta.

A vitás helyzet tehát továbbra is megosztja a közönséget, és bár Oláh Ibolya kiesése után nyíltan szembeszállt a zsűri döntésével, Ramóna álláspontja szerint a verseny mindenki számára kihívást jelent, és a cél mindig az, hogy a legjobbakat hozzák ki a versenyzőkből.

2024-10-17 08:43:03 - Mindenegyben Blog