Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Légy nagyon óvatos!!! Ha van ilyen kártyád vigyázz vele, mert veszélyesebb, mint hitted! Százezreket bukhatsz ha ezt az információt nem tudod!!! Jó eséllyel fogalmad sincs róla, hiszen senki nem mondta el, a amikor megkaptad! Feltétlenül tájékozódj
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 29. (vasárnap), 10:18

Légy nagyon óvatos!!! Ha van ilyen kártyád vigyázz vele, mert veszélyesebb, mint hitted! Százezreket bukhatsz ha ezt az információt nem tudod!!! Jó eséllyel fogalmad sincs róla, hiszen senki nem mondta el, a amikor megkaptad! Feltétlenül tájékozódj (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 29

A kártya kiváltása mellett javasolt kiegészítő biztosítást is kötnünk, mert az esetleg a hazaszállításban is segíthet még a sürgősségi betegellátások mellett. Az Európai Egészségbiztosítási Kártya terhére a hazaszállítás csak nagyon indokolt esetben és nagyon szűk körben történhet meg.

Akár több százezer, vagy több millió forintba is kerülhet a hazaszállítás utasbiztosítás nélkül, ugyanis Európán belül is minimum 3-5 millió forintba kerül egy mentőrepülős hazaszállítás, de mentőautóval is több százezer forintba kerülhet. A kártyát csak maximum három hónapig lehet igénybe venni, az átmeneti tartózkodás alatt.

Hirdetés
[ ]

Bármely kormányhivatalnál igényelhető a Kártya és térítésmentes a kiadása kivéve, ha megsemmisül, megrongálódik, elvész, vagy ellopják, ugyanis igazgatási szolgáltatási díj fizetendő ilyen esetekbe áll az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) honlapján.

Az orvosilag szükséges ellátás az alábbi országokban vehető igénybe:Ausztria, Bulgária, Belgium, Ciprus (görög rész), Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia (átmeneti tartózkodás esetén sürgősségi ellátások vehetők igénybe a két állam egészségbiztosítói közötti megállapodás alapján)

Fontos tudni, hogy úgynevezett visszatérítéses rendszer működik : Belgiumban, Franciaországban, Luxemburgban és Finnországban is bizonyos típusú egészségügyi szolgáltatók esetében, ez pedig azt jelenti, hogy kötelesek vagyunk megelőlegezni a gyógyszerek és az ellátás költségeit.

Forrás : penzcentrum.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés