MindenegybenBlog

Leesik az állad, ha megtudod, ki volt Kiszel Tünde édesapja!

Leesik az állad, ha megtudod, ki volt Kiszel Tünde édesapja!

Ezt nem fogod elhinni: A Kiszel család titkai, amikről eddig senki sem beszélt

Kevesen tudják, hogy a sokak által ismert és különc híresség, Kiszel Tünde egy kifejezetten nagyra becsült, diplomás értelmiségi családból származik. Míg Tünde nevét szinte mindenki hallotta már, ritkán kerül szóba a családi háttér, amely meghatározta életét. Tünde édesapja, Dr. Kiszel János, egy híres és nemzetközileg elismert tudós volt, akinek nevét örökre megőrizték a tudomány világában. Sőt, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem falain belül szobrot is állítottak a professzor tiszteletére.

Ezt nem fogod elhinni!

Tünde édesapja Dr. Kiszel János híres tudós volt, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szobrot is állítottak a tiszteletére. Tünci elmesélte, sok újszülött életét mentette meg az apukája, akire borzasztóan büszke…

Csak kevesen tudják, hogy Kiszel Tünde diplomás, értelmiségi családból származik. Édesapja Dr. Kiszel János nemzetközileg elismert tudós, akinek emlékét szobor őrzi a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

A híres professzor lányai ritka érdekes utat jártak be. Az elsőszülött Csilla az édesapa nyomdokába lépve maga is az orvosi pályát választotta, gyógyítja betegeit, magánéletéről alig tudni valamit. A fiatalabb Kiszel lányt, Tündét viszont az egész ország ismeri, hisz a nyilvánosság előtt éli az életét. Látszólag tűz és víz ez a két nő, mégis összetartoznak.

Dr. Kiszel János rendkívüli életművet hagyott maga után: számtalan újszülött életét mentette meg, szakterülete pedig nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is figyelmet kapott. Nem meglepő tehát, hogy lánya, Tünde, olyan büszke apjára, akit szinte példaképként tisztel.

A Kiszel család azonban nem csak az apai vonalon büszkélkedhet tehetséggel. Az elsőszülött lány, Csilla, úgy döntött, hogy követi édesapját az orvosi pályán, és orvosként dolgozik. Csilla élete azonban teljesen eltér a húgáétól, ugyanis ő mindig a háttérben maradt, magánéletét megőrizve. Keveset lehet tudni róla, mert nem keresi a nyilvánosságot, betegeinek gyógyítása az elsődleges hivatása.

A Kiszel lányok útja, bár látszólag eltérő, mégis összefonódik. Tünde, aki az ország egyik legismertebb médiaszemélyisége lett, szemben nővérével, mindig a nyilvánosság előtt élte az életét. A két nő tűz és víz, mégis mély kötelék fűzi őket egymáshoz, amit az apa iránt érzett tisztelet és szeretet még szorosabbra fűz.

Ő Kiszel Tünde ritkán látott nővére - Csilla az édesapjuk nyomdokaiba lépett

A hatvanéves sztár rajong nővéréért – Egy poszt, ami mindent elárul

Kiszel Tünde, akit az ország szinte minden szegletében ismernek, egy megható poszttal lepte meg követőit, amelyben szívből jövő szeretetét fejezte ki nővére iránt. A poszt nemcsak arról tanúskodik, hogy Tünde rajongásig szereti nővérét, hanem arról is, hogy milyen mély és erős kötelék fűzi őket össze.

Tünde nemcsak arra büszke, hogy nővére mennyire lelkiismeretes és nagy tudású szakember, aki hivatásában éppolyan sikeres, mint amilyen ő maga a médiában, de azt is kiemelte, hogy nővére milyen odaadó keresztanyja lányának, Donatellának. Emellett kihangsúlyozta, hogy nővére nemcsak szakmailag, hanem emberileg is példakép számára – hiszen nagyon jó testvér is egyben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Bár a két testvér külsőre nem sokban hasonlít – az egyetlen közös vonásuk a szemük színe –, a hangjuk és hanghordozásuk annyira hasonló, hogy telefonon gyakran össze is keverik őket. Ez az apró, de jelentős hasonlóság újabb bizonyítéka annak, hogy bár sok szempontból különböző életet élnek, mégis rendkívül szoros kapcsolatot ápolnak.

Ez a poszt talán nem is meglepő azoknak, akik figyelemmel kísérik Tünde életét, hiszen mindig is közvetlen, családcentrikus személyiség volt. Most azonban még inkább láthatóvá vált, hogy nővére iránt érzett szeretete és tisztelete mélyebb, mint azt a nyilvánosság valaha is gondolta volna.

2024-10-14 06:07:54 - Mindenegyben Blog