MindenegybenBlog

Leesett a rajongók álla! Jóképű izompacsirtává gyúrta magát Alekosz, bolondulnak érte a nők

Nagy Alekosz jelentős átalakuláson ment keresztül, ami a testét illeti, és most elárulta rajongóinak és kritikusainak, hogyan érte el ezt az izomtömeget.

Alekosz edzéstervét pontosan és változtatás nélkül osztjuk meg. Az edzésterv egy sikeres bodybuilder módszereit tartalmazza. Az edzés és a táplálkozás összhangjával érhető el számottevő változás és látható eredmény. Kilenc hónapja követi az alábbi rutint. Íme, az Alekoszi edzésterv!

Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.

Az edzés

– Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben! A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.A Táplálkozás – Az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt, csirkemellett kell enni. A hát edzése előtt, farhátat kell enni. A comb edzése előtt, sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel, természetesen marhalábszár. Ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehetsz.

[LAPOZAS]

𝐌𝐞𝐫𝐭 𝐚𝐤𝐢𝐤 𝐨𝐥𝐲𝐚𝐧 𝐨𝐫𝐮̈𝐥𝐭𝐞𝐤, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐚𝐳𝐭 𝐡𝐢𝐬𝐳𝐢𝐤, 𝐦𝐞𝐠𝐯𝐚́𝐥𝐭𝐡𝐚𝐭𝐣𝐚́𝐤 𝐚 𝐯𝐢𝐥𝐚́𝐠𝐨𝐭, 𝐚𝐳𝐨𝐤 𝐦𝐞𝐠 𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐬𝐳𝐢𝐤.

– írta posztjában a korábban a BRFK által is megfigyelt celeb.

2024-06-19 08:40:21 - Mindenegyben Blog