MindenegybenBlog

Krausz Gábor hatalmas lépésre szánta el magát: ezt tette Tóth Gabival a válás után

Krausz Gábor hatalmas lépésre szánta el magát: ezt tette Tóth Gabival a válás után!

Tóth Gabi és Krausz Gábor néhány napja közölték, hogy elválnak, és azóta újabb részletek láttak napvilágot.

Senki sem számított rá, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága véget ér. A források szerint a séf már kiköltözött a közös házukból, és magával vitte a kislányukat is.

KRAUSZ GÁBOR MAGÁHOZ KÖLTÖZTETTE A KISLÁNYUKAT !

KRAUSZ GÁBOR ELVITTE A KISLÁNYUKAT

A források szerint Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata egy harmadik személy miatt bomlott meg. A hírek szerint az énekesnő a Fricska Táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével kezdett ki. Bár egyikük sem erősítette meg a pletykákat, az utóbbi napokban többször is együtt látták őket, és fotók is készültek róluk.

A pletykák szerint Papp Máté Bence már beköltözött Tóth Gabi szentendrei házába, ahol korábban a család élt. A Borsnak beszélt a sztárpár egyik közeli barátja, és elmondta, hogy Krausz Gábor úgy határozott, hogy egy időre magához veszi Hannarózát.

A források szerint Krausz Gábor gyorsan elhagyta a családi fészket a szakítás után. Néhány napig csak Tóth Gabi és Hannaróza maradtak ott, majd Papp Máté Bence beköltözött.

TÓTH GABI ÉS KRAUSZ GÁBOR MÉG NEM NYILATKOZTAK A sztárpár mindketten a közösségi oldalukon osztotta meg a válás hírét, de azóta egyikük sem szólalt meg. A barátok elmondták, hogy mindketten arra törekednek, hogy megfelelő környezetet teremtsenek a kislányuknak.

@borsonline #krausztothgabriella #koltozes #gyerek #celeb #tothgabi #nekedbelegyen #krauszgabor ♬ eredeti hang - Bors

2023-08-15 15:52:36 - Mindenegyben Blog