MindenegybenBlog

Krausz Gábor: "Anyátokkal szórakozzatok!" – Krausz Gábor teljesen kikelt

Krausz Gábor kirohanása az Ázsia Expressz fináléja előtt: „Anyátokkal szórakozzatok!”

Krausz Gábor ismét nehéz pillanatokat élt át az Ázsia Expresszben, amikor a verseny utolsó hetének egyik feladata során elvesztette türelmét. A papírsárkányos kihívás során a séf ingerülten reagált, és elhangzottak olyan szavak, amiket később talán megbánt. „Most visszamegyünk a legelejére, mert valamelyik lerakta. Na jó, én most ezt elengedtem. Anyátokkal szórakozzatok, b*szd meg, leszarom!” – mondta dühösen.

Mikes Anna, Krausz párja, próbálta nyugtatni a séfet, aki kijelentette, hogy nem folytatja a versenyt. Anna azonban kitartott mellette, és nem engedte, hogy feladja a kihívást. A helyzetet követően Anna így nyilatkozott: „Én azt érzem azoknál a helyzeteknél, amikor Gábornál elpattan a húr, hogy kell egy kontroll, az én vagyok. Van az a klasszikus mondás, hogy nem szavakkal, hanem tettekkel kell bizonyítani bármit.”

Krausz viselkedése és a helyzet kezelése ismét reflektorfénybe helyezte őt, valamint a kapcsolatát Annával, akik együtt próbáltak helytállni a műsor nehézségei közepette.

 

2024-10-11 15:50:55 - Mindenegyben Blog