MindenegybenBlog

KÖZLEMÉNY A JÚNIUSI CSALÁD PÓTLÉKRÓL! KÖZZÉTETTEK 1 fontos FIGYELMEZTETÉST CSALÁDI PÓTLÉKOSOKNAK! Íme a tudnivalók: :

Hamar JÖN A JÚNIUSI CSALÁD PÓTLÉK! KÖZZÉTETTEK 1 nagyon fontos FIGYELMEZTETÉST A CSALÁDI PÓTLÉKOSOKNAK! Íme a hivatalos időpontok :

Először egy fontos infót szeretnénk közölni! Ha most kell intézned valamit akkor ez fontos! >>>Figyelem!Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. március 18-tól – a koronavírus terjedésének lassítása érdekében – a kormányablakokban és az okmányirodákban kizárólag előzetes időpontfoglalással történik az ügyfélfogadás. Az elkészült okmányokat kizárólag postai úton kézbesítjük. Javasoljuk az elektronikus ügyintézési lehetőségek igénybevételét.

CSALÁDI PÓTLÉK KÉZBESÍTÉS, UTALÁS, ÉRKEZÉS IDŐPONTOK >>>

A hivatalos családi pótlék kifizetési időpontok 2020-ban

A családtámogatások, a családi pótlék utalás hivatalos időpontjai 2020-ban.

UTalás időpontja : 2020. július 01.

Mivel hétfői napra esik, így a legtöbben kedden már meg is kapják a pénzt a bankszámlájukra!

A családi pótlék, gyermekgondozást segítő ellátás, gyermeknevelési támogatás, fogyatékossági támogatás, vakok személyi járadéka 2020. február és december hónapok között az alábbi időpontokban kerül kiutalásra.

[LAPOZAS]

A bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalás napját követő munkanapon történik meg, míg postai kifizetés esetén 3-5 nap múlva kapják meg a kiutalt ellátást.

Figyelmeztetés koronavírus-járvány idejére!A Magyar Posta a házi karanténra kijelölt címekre felfüggeszti a személyes kézbesítést, amíg a korlátozás tart.

A küldeményeket a karantén ideje alatt a kézbesítési pontokon vehetik át a jogosultak közül azok, akik nem betegek.

Március 25-től, szerdától a postai kiszolgálásban a nyitást követő 1 órán keresztül elsőbbséget élveznek a 60 év felettieknek.

Arcot takaró szájmaszk, kendő:Április 27-től nem kötelező, de javasolják az arcot takaró maszk (sál, kendő) használatát, a posta épületében és az ügyféltérben.

A járványveszély miatt bevezetett változásokról bővebb tájékoztatást talál a Magyar Posta honlapján.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az időpontok tájékoztató jellegűek!

2020-05-18 09:38:26 - Mindenegyben Blog