MindenegybenBlog

Kovács Ákos egy képen mutatta meg mindkettő lányát!ilyen csinos lányokat még nem láttál! Íme a fotó!

Kovács Ákos egy képen mutatta meg mindkettő lányát!ilyen csinos lányokat még nem láttál! Íme a fotó! 

 

Kovács Ákos és Családja: Töretlen Népszerűség és Tehetséges Utódok

Kovács Ákos a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem hallgatója volt, amikor 1987-ben megalapította a Bonanza Banzai zenekart Hauber Zsolttal és Menczel Gáborral. Az együttes gyorsan országos ismertségre tett szert, majd Ákos szólókarrierje is sikeresen indult.

Ákos népszerűsége ma is töretlen. Bár az elmúlt két évben a világjárvány miatt nem léphetett fel zenésztársaival az Arénában, 2022. január 22-én újra színpadra álltak a Papp László Budapest Sportarénában, ahol ismét találkozhattak rajongóikkal.

 

 

Ákos nagyon büszke lányaira, akik kívülről fújják a dalait. A képen legfiatalabb és legidősebb lányával látható.

Fotó: Instagram/Kovács Ákos

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ákos official (@akos_official) által megosztott bejegyzés

Különleges Fellépés a Lányával

A fellépés különleges volt nem csak a hosszú kihagyás miatt, hanem azért is, mert Ákos legidősebb lánya, Anna is színpadra lépett. A húszéves Anna ragyogott édesapja mellett, és tehetségével elbűvölte a közönséget.

Családi Élet és Gyermeknevelés

Kovács Ákos több mint harminc éve él boldog párkapcsolatban Őry Krisztinával, akivel négy gyermekük született: fiuk, Márton 1998-ban, valamint három lányuk, Anna, Kata és Júlia, akik 2002-ben, 2005-ben, illetve 2010-ben jöttek a világra.

Az énekes mindig is védte gyermekeit a nyilvánosságtól, de Anna tehetsége utat tört magának, és most már édesapja oldalán is láthatjuk őt a színpadon.

2024-07-08 07:08:38 - Mindenegyben Blog