MindenegybenBlog

Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem!Mai horoszkóp augusztus 09 (hétfő)

Napi horoszkóp - Kos

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit.

Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét.

Tartsa ezúttal magában az ötleteit, lesz majd sokkal jobb alkalom arra, hogy előrukkoljon velük.

Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

Napi horoszkóp - Bika

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.

Legyen lélekben nagyon erős, ha szakítás elé néz. Ne legyen szomorú, inkább tekintsen előre, és bízzon a jövőjében.

Legyen állhatatos és produktív, és az se tartsa vissza, ha ez most történetesen mások rovására is megy. Tartsa észben, hogy az élet egyfajta verseny, ahol csak a legjobbak győzedelmeskedhetnek.

Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

Napi horoszkóp - Ikrek

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert.

Ne merüljön el túlságosan az új kapcsolatában. Ne feledkezzen meg a barátairól sem, és töltsön el legalább egy kis időt az ő társaságukban is. Nagyon csalódottak lesznek, hogy ha hanyagolni fogja őket.

Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.

Kellemes meglepetésként érheti önt, hogy a fáradtsága ellenére remekül teljesít a sportok terén.

Napi horoszkóp - Rák

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön.

[LAPOZAS]

Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat.

Ne hagyja, hogy megzavarják a munkában. Amikor dolgozik tegye félre az otthoni gondokat, máskülönben nem lesz képes kellően a feladataira koncentrálni.

Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek.

Napi horoszkóp - Oroszlán

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot.

Lehet, hogy egyesek majd önzőnek fogják ezért tartani, de ön nagyon is jól tudja, hogy felesleges olyanoknak segítséget nyújtani, akik nem érdemlik meg. Még akkor sem lenne semmi értelme a dolognak, ha mindent megtenne azért, hogy segítsen.

Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani.

Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás.

Napi horoszkóp - Szűz

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet.

Ne féljen felvenni a kapcsolatot a régi ismerőseivel, barátaival, hiszen ebből még számos előnye származhat később.

Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.

Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.

2021-08-09 08:01:59 - Mindenegyben Blog