MindenegybenBlog

Kosok, Bikák, Ikrek figyelem! Holnapi horoszkóp

Holnapi horoszkóp Július 13 szombat 

Holnapi horoszkóp - Kos

Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezi hogy a figyelem középpontjában lehet, és aktív társadalmi életet élhet, ebben az időszakban is szakítson kell időt a partnerére is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődését és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnia.

Próbáljon meg pozitív maradni és derítse jobb kedvre a barátait, ha rossz lenne a hangulatuk.

Sokkal jobban kell beosztania a munkáját mint korábban, ezért ne hagyja, hogy a munkatársai megzavarják ön beszélgetéssel, vagy más módon.

Fantasztikus hangulata van. Viszont tartsa észben, hogyha bókokat kap, akkor illik azokat viszonozni is.

Holnapi horoszkóp - Bika

Végül sikerült megértenie az emberi lét igazi természetét. Bármilyen feladatot képes lesz egyedül elvégezni mások támogatása és segítsége nélkül. Viszont az is tény, hogy az idő múlásával azért változni fog majd az értékrendszere, amivel nincs is semmi gond, hiszen idővel mindannyian komoly mértékű változáson megyünk keresztül.

Túl sok mindent vállalt magára, ezért könnyen lekerülheti a figyelmét egy igazán fontos dolog. Írjon le minden egy papírra, így jobban átlátja majd az ön előtt álló feladatokat.

[LAPOZAS]

Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek.

Mostanában rossz hangulatban van, aminek oka a túlzott kimerültség. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt sose felejtse el.

Holnapi horoszkóp - Ikrek

Ha az ember képes tanulni a hibáiból, és fel tud készülni az előtte álló kihívásokra, az minden téren az előnyére válik. Arra viszont ügyeljen, hogy ne tűnjön túlságosan "mindentudónak" mások előtt, mert az ellenérzéséket válthat ki belőlük. Senki sem szereti a nagyképű embereket, ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket.

Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük.

Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye.

Ahelyett, hogy a saját érzésein rágódik és az előző este történéseit elemezgeti inkább menjen el sportolni valamit és ha már ott van a teremben, akkor adja bele minden energiáját.

2019-07-12 20:03:11 - Mindenegyben Blog