Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kos-bika-Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (KEDD)
Mindenegyben Blog - 2023. október 10. (kedd), 08:42

Kos-bika-Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (KEDD) (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 10

Napi horoszkóp - Nyilas

A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas a fontos döntések meghozatalára. A karrierje alakulása és a magánélete terén is jelentős aktivitásra számíthat.

A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.

Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.

Ne féljen az orvosi vizsgálatoktól. Évente egyszer egy teljes körű vizsgálatot kellene csináltatnia, ráadásul ez kevés időt vesz igénybe.

Hirdetés
[ ]

Napi horoszkóp - Bak

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.

Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.

Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét.

Kapcsolódjon ki és pihenjen sokat. Olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy mozifilmet.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Napi horoszkóp - Vízöntő

Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.

Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával.

Hirdetés

Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő.

Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Napi horoszkóp - Halak

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.

Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját.

Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását.

Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés