Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Koronavírus: ITT a rejtély VÉGE! VÉGRE rájöttek: EZÉRT nem lesz mindenki beteg a vírustól: – EZT álmainkban sem gondoltuk volna!
Mindenegyben Blog - 2020. december 02. (szerda), 22:35

Koronavírus: ITT a rejtély VÉGE! VÉGRE rájöttek: EZÉRT nem lesz mindenki beteg a vírustól: – EZT álmainkban sem gondoltuk volna! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 02
Hirdetés
[ ]

Kínában az egészségügyi dolgozók belélegzett porlasztott interferonnal próbáltak védekezni a koronavírus-fertőzéssel szemben. De mivel ezek még mindig számos kérdést vetnek fel többek között az interferon dózisával, időzítésével és típusával kapcsolatban, kockázatokkal is járnak, így az interferon-terápia széleskörű és biztonságos alkalmazása a koronavírusos betegek kezelésében még egy kicsit várat magára.

Más tényezők is befolyásolhatják a koronavírus-fertőzés lefolyásának súlyosságát. Például az immunrendszer túlzott aktivitása (ezt a jelenséget citokin-viharnak is nevezik), ami az egész szervezetben kiterjedt és intenzív gyulladásos válaszokat generálhat. Ezek elsődleges célja ugyan éppen a kórokozók visszaszorítása, mégis kontraproduktívak lehetnek: károsíthatják a szöveteket és a szerveket.-írta meg a hazipatika. com

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés