Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
KORLÁTOZÁSOK, KIJÁRÁSI TILALOM,DIGITÁLIS OKTATÁS ? Sajnos rossz hírt közölt Orbán Viktor Miniszterelnök….
Mindenegyben Blog - 2021. január 12. (kedd), 19:42

KORLÁTOZÁSOK, KIJÁRÁSI TILALOM,DIGITÁLIS OKTATÁS ? Sajnos rossz hírt közölt Orbán Viktor Miniszterelnök…. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 12

Büszkék lehetünk az egészségügyi dolgozóinkra, mert jól helytálltak. De büszkék vagyunk a pedagógusokra is, hiszen ki gondolta volna, hogy a magyar tanügy zökkenőmentesen át tud állni a digitális oktatásra. Sokan megkérdőjelezték, az egészségügyet és az oktatást, de most már nekik is be kell ismerniük, hogy úgy az egészségügy, mint a tanügy kiválóan teljesít – húzta alá.

Hangsúlyozta, büszke a magyarokra is, hiszen bár tudja, hogy az állampolgárok nem boldogak, sőt, többen nem is értenek egyet az intézkedésekkel, de ennek ellenére is betartják azokat, és nem tiltakoznak, nem vonulnak utcára.

Több munkahelyet teremtenek, mint amennyit a vírus elveszA baloldal nem mond igazat abban, hogy százezrek vesztették el munkájukat. Több tucat gazdasági döntést hoztunk. Ma Magyarországon 4 496 000 ember dolgozik, ez 26 ezerrel kevesebb, mint a válság előtt volt.

Hirdetés
[ ]

Nagyon kevés ország van a világon, amely 4,5 millió munkahelyből csupán 26 ezret veszített el.„Nem csak visszaállítjuk a korábbi munkahelyek számát, hanem több munkahelyet teremtünk, mint amennyit a vírus tönkretett” – jelentette ki.

Sok gazdasági programot indított el a kormány, a cél azonban az, hogy a 2021-es év kiemelkedően jó év legyen a gazdaság szempontjából, a kanyarban előzni, ahogyan azt a jegybankelnök mondta.

Fogyasztás- vagy beruházástámogatás kérdésében a kormányfő elmondta, ő az utóbbiban hisz. Tömeges visszaesés esetén bértámogatásokat is lehet adni, de a fő irány a beruházások támogatása, mert munkahelyek beruházásokból keletkeznek.

Hirdetés

„Nem adtuk fel egyetlen tervünket sem, így például a 13. havi nyugdíj visszaépítése mellett a valaha volt legnagyobb családtámogatási rendszer indult el” – emelte ki Orbán Viktor.

Hozzátette:

a korlátozások feloldása a vakcinával függ össze, mely a gazdasági eredményességet is döntően befolyásolja majd.Ha várunk, és nem teszünk nemzetként semmit, akkor fennmarad a bizonytalanság. Lehet látni több országnál is, hogy milyen belső konfliktusok születnek abból, hogy Brüsszelre bízták a vakcina beszerzését. Hozzátette, ez a várakozás a legnagyobb problémát a nyugat-európai országokban jelenti, ahol az emberek azt kérdezik a hatalomtól, miért nem oldja meg saját maga.

A Moderna vakcina szállításának menetrendjével kapcsolatban kiemelte, kisebb számban, heti rendszerességgel érkeznek majd az oltóanyagok, de nem vállalnak garanciát a pontos mennyiségre.

„Ha csak a nyugati vakcinákra támaszkodunk, több hónapig kell várakozni és fenntartani a jelenlegi korlátozásokat”– hangsúlyozta Orbán Viktor.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés