Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Koós özvegye elárulta, hogy mi vitte el a férjét.
Mindenegyben Blog - 2019. március 08. (péntek), 23:17

Koós özvegye elárulta, hogy mi vitte el a férjét. "Többször újra élesztették..." (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 08

A 2014-ben elment Bajor Imre elvesztését talán soha nem heverte ki teljesen Koós János / Fotó: RAS-archívumSaroltának szerencsére a segítségére van két gyermeke, Réka és Gergő is, azonban most minden idejét a búcsúztató megszervezése teszi ki. Próbálja lefoglalni magát, viszont férje holmijaihoz még nem ért hozzá.

Hirdetés
[ ]

- A személyes holmijaihoz ugyan még nem nyúltam, minden úgy van, ahogyan itt hagyta. Még nem vagyok képes arra, hogy eltegyem a ruháit - válaszolta.

Sarolta beszámolt arról, hogy már ki is választotta férje végső nyughelyét, ami közel lesz jó barátja, Bajor Imre sírjához. A temetés március 20-án lesz a Farkasréti temető művészparcellájában, ahol utolsó útjára kísérik a zenészt, azonban a szertartás egy időre nyilvános lesz, így a rajongók is leróhatják a tiszteletüket.

- A rajongóknak fél kettő és fél három között lesz alkalmuk elbúcsúzni Jánostól, addig lesz nyilvános a temetés - mondta.

A temetés három órakor fog kezdődni a búcsúbeszéddel, amelyet eredetileg Lukács Sándor és Hegyi Iván tartottak volna, azonban egyikük lebetegedett, másikuk pedig vidéken tartózkodik. A beszéd után család és a barátok fognak búcsút venni a zenésztől, a szertartást pedig egy református pap fogja vezetni. Az özvegy azt kéri, mindenki egy szál fehér virággal emlékezzen meg férjéről.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés