MindenegybenBlog

Kökény Attila megmutatta gyönyörű szülinapját ünneplő lányát , a rajongók valósággal elolvadnak tőle!-

 Kökény Attila megmutatta gyönyörű szülinapját ünneplő lányát , a rajongók valósággal elolvadnak tőle!-Kökény Attila és Családja

Kökény Attiláról köztudott, hogy a családja a mindene. Feleségével három gyermekük született: két fiú és egy lány. Ritkán mutatkozik lányával, Arankával a nyilvánosság előtt, így mindig lenyűgöző látni, milyen szép nővé érett.

A Story magazinban meséltek szoros kapcsolatukról, és közös fotót is készítettek. A 24 éves Aranka már feleség és kétgyermekes anyuka: kisfia, Medi és kislánya, Inez is négy, illetve két évesek. Az énekes nagypapaként is aktívan részt vesz unokái életében. Aranka szerint édesapja pelenkázásban verhetetlen, és mindig számíthatott rá apaként is.

Amikor Aranka összejött leendő férjével, Misi iránt kezdetben voltak fenntartásai Attilának, de miután kiderült, hogy komolyak a szándékai, befogadta őt a családba.

Kökény Attila Esküvője

Kökény Attilának és feleségének sajnos nincs meg egyetlen teljes esküvői fotója sem, mivel egy veszekedés alkalmával Aranka annyira ideges lett, hogy kettétépte az összes képet.

2024-07-06 07:28:17 - Mindenegyben Blog