MindenegybenBlog

Ki­tá­lalt Tö­rő­csik Mari ál­la­po­tá­ról Bod­rogi Gyula!

A nagy­be­teg szí­nésznő hosszú hetek óta a szom­bat­he­lyi kór­ház­ban fek­szik. Na­gyon gyenge, rá­adá­sul arról sem adnak bő­vebb tá­jé­koz­ta­tást, miért szo­rul ál­landó or­vosi fel­ügye­letre. A Ri­post­nak ex­férje, Bod­rogi Gyula nyi­lat­ko­zott!

Még a barátait is csak pár percre engedik be Törőcsik Marihoz. A legendás színésznő a Markusovszky Kórházban fekszik, lánya, Teréz vigyáz a nyugalmára. Már a telefont is az aggódó családtag veszi fel, csak nagyon ritkán nyújtja át édesanyjának a mobilt. Most pihenésre van szüksége, nem szabad terhelni semmivel.

 

Állapotáról is hírzárlatot rendeltek el, egy ország imádkozik érte! A -nak a művésznő exférje, Bodrogi Gyula elmondta, nagyon aggódik!

"Azon kevesek közé tartozom, akikkel még beszél telefonon. A születésnapomon is felhívott, felköszöntött. Ő most nincs jól, nagyon aggódom érte. Bízom benne, hogy most is erős lesz, mint mindig, és leküzdi a betegséget" - mondta lapunknak szomorúan a nemzet színésze, aki hamarosan meglátogatja Szombathelyen volt feleségét.

 

 

2017-05-02 16:58:14 - Mindenegyben Blog