MindenegybenBlog

Kitálalt Dundika: Bármennyire is nehéz volt, most mindent kimondott

Majoros Hajnalka alig talált szavakat arra, ami velük történt

Megértjük Dundikát, ha nehezen talál szavakat, amikor a szerelmével, Majkával eltöltött közös kalandot próbálja megfogalmazni. Annyi minden történt, annyi megfoghatatlan érzelem.

Mégis sikerült neki megformálni, hogy mennyire tiszteli és szereti kedvesét:

"Nem vagyok a nagy szavak embere, ezt Peti is tudja. Sokszor nehezen tudom elmondani mindazt, amit a szívem diktál, főleg, ha valami nemes gondolat az, amit ki akar velem mondatni. Mégis valahogy ki akarom fejezni azt, amit a vele töltött 9 év megannyi felismerése megformált bennem. Azt a szót, hogy köszönöm, nem is olyan nehéz kimondani, de ez a köszönetnél magasabb rendű, magasztosabb érzés. Tisztelet. Tisztelem ezt az embert mindazért, amit véghezvitt, és elért. Azt mondják, minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő. Peti az a sikeres férfi, aki engem tett erőssé. Az én férfim, az én büszkeségem. A köszönetet, a tiszteletet, a büszkeséget akarom felé közvetíteni, a vele töltött 9 évünket, az ő 40 évét keretbe foglalni. Legyen továbbra is példakép, én végig kísérem az útján. Nekem ő Peti, másoknak Majka. A védjegy. Az egyetlen. Hamarosan hivatalosan is bejegyezve, és levédve. "

[LAPOZAS]
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️ Nem vagyok a nagy szavak embere, ezt Peti is tudja. Sokszor nehezen tudom elmondani mindazt, amit a szívem diktál, főleg, ha valami nemes gondolat az, amit ki akar velem mondatni. Mégis valahogy ki akarom fejezni azt, amit a vele töltött 9 év megannyi felismerése megformált bennem. Azt a szót, hogy köszönöm, nem is olyan nehéz kimondani, de ez a köszönetnél magasabb rendű, magasztosabb érzés. Tisztelet. Tisztelem ezt az embert mindazért, amit véghezvitt, és elért. Azt mondják, minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő. Peti az a sikeres férfi, aki engem tett erőssé. Az én férfim, az én büszkeségem. A köszönetet, a tiszteletet, a büszkeséget akarom felé közvetíteni, a vele töltött 9 évünket, az ő 40 évét keretbe foglalni. Legyen továbbra is példakép, én végig kísérem az útján. Nekem ő Peti, másoknak Majka. A védjegy. Az egyetlen. Hamarosan hivatalosan is bejegyezve, és levédve.

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés, Aug 15., 2019, időpont: 11:36 (PDT időzóna szerint)

2020-05-17 10:48:41 - Mindenegyben Blog