Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kitálalt az illetékes polgármester: a Fidesz emberei már a Balatont is le akarják rabolni
Mindenegyben Blog - 2024. április 07. (vasárnap), 14:20

Kitálalt az illetékes polgármester: a Fidesz emberei már a Balatont is le akarják rabolni (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 07

Kifejtette azt is, hogy balatoni hajózás, a Bahart régóta önkormányzati tulajdonban van. Annak idején az állam adta át a részvényeit ingyen az önkormányzatoknak. Különböző töke emelésekkel, amit a helyi önkormányzatok nem tudtak végrehajtani az állam szépen átveszi a céget, ami jó is lehet mert történhetnek fejlesztések, de egyben félő, hogy a jól fizető kikötőket privatizálják.

A polgármester kijelentette, ha ugyanis az a cél, hogy a céget ténylegesen talpra állítsák, akkor nincs az ügylettel semmi bajom. De, ha a legnagyobb forgalmú kikötőket szép lassan át akarják adni magánzóknak, nos akkor ott már komoly fenntartásaim vannak.

Hirdetés
[ ]

A siófoki polgármester elmondta, hogy Orbán Viktor még a 2014-es választási kampányban egy új városházát ígért a településnek, de abból se lett semmi. Ezért írt is egy levelet neki, de választ nem kapott rá. Lengyel kifejti ha a polgármester levelet ír a kormányfőnek, az nem Lengyel Róbert magánlevele, hanem a siófoki emberek levele. Huszonötezer ember levele. Ennyi embernek nem válaszolt Orbán Viktor.

A polgármester a 2019-es önkormányzati választásokról elmondta, hogy úgy tudja rövid időn belül megszületik a megegyezés a pártok között a Siófokon is, ő vállal még egy ciklust, ha ebben egyetértenek a pártok.

Kijelentette, az nem történhet meg itt kicsiben, ami megtörtént tavaly áprilisban, nagyban. Vagyis hogy az ellenzéki pártok civakodásának az legyen az eredménye, hogy a Fidesz kétharmaddal nyer. Lássuk be, ha a győzelem nem is, de a kétharmad egy-két pártnak a töketlenkedésén múlott. Ha a pártok nem képesek tanulni a saját hibáikból, akkor nagyon nagy a baj, és nem is méltóak arra, hogy akár városi szinten labdába rúgjanak.

Hozzátette, hogy Siófokon nem lát ilyet, ott  az elmúlt hónapokban kifejezetten konstruktívan működött együtt az ellenzék.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés