MindenegybenBlog

💔 Király Viktor felesége kitálalt a válásról : Így ment tönkre a házasságuk!

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassága: közel a váláshoz, de újra egymásra találtak

Király-Virág Anita és Király Viktor kapcsolatának története mindenki számára tanulságos lehet, hiszen a házaspár már többször megküzdött a nehézségekkel. Annak ellenére, hogy egy időben nagyon közel kerültek a váláshoz, végül mégis sikerült kibékülniük, és most, a hetedik házassági évfordulójukon, boldogan ünnepelnek együtt. Anita egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg érzéseit, ahol azt írta: „7 év. Elvileg ez vízválasztó szám, de szerintem 6-nál ezt kipipáltuk. Mi már annyi mindent megtapasztaltunk, átvészeltünk, túléltünk együtt, hogy innentől csakis JÓ vár ránk!” A bejegyzéshez egy album képet is csatolt, amely megörökíti a boldog pillanatokat.

Bár Anita optimistán látja a jövőt, Király Viktor nemrégiben nyilatkozott arról, hogy még mindig próbálnak dolgozni a kapcsolatukon. Elismerte, hogy nem minden tökéletes, de rájött, hogy a kapcsolatok folyamatos figyelmet igényelnek. Az énekes elmondta, hogy az elmúlt két év számukra vízválasztó volt, és sok mindent át kellett gondolniuk ahhoz, hogy ne kerüljön ismét válságba a kapcsolatuk. Viktor rájött, hogy sokat kell fejlődnie, és a kommunikáción is dolgozniuk kell, hogy ne ismétlődjenek meg a korábbi hibák.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KIRÁLY-VIRÁG ANITA (@anita_virag) által megosztott bejegyzés

 

"Mást nem csinálunk, csak veszekedünk..." - dalt írt megromlott házasságáról Király Viktor

 

Az énekes nemcsak a házasságán, hanem önmagán is sokat dolgozott. Márciusban Viktor büszkén jelentette be, hogy sikerült 25 kilót fogynia, és ez az életmódváltás hatalmas változást hozott számára. Nemcsak a fizikai állapotában, hanem a közérzetében és az életmódjában is javulást hozott, amit felesége támogatása nélkül nem biztos, hogy elért volna.

Király Viktor és felesége története bizonyítja, hogy a nehézségek ellenére is van remény, ha mindkét fél hajlandó dolgozni a kapcsolaton és önmagán. Reméljük, hogy a jövőben még sok boldog év vár rájuk.

2024-08-28 14:19:13 - Mindenegyben Blog