MindenegybenBlog

Kikerült egy videó: így szívatja férjét Katalin hercegné, Vilmos szóhoz sem jut

Vilmos herceg és Katalin hercegné idén ünnepelték 13. házassági évfordulójukat. Most került elő egy gyűjtés arról, hogy milyen vidám és játékos a kapcsolatuk. Vilmos herceg Katalin hercegné még ma is képes meglepni férjét! (Fotó: KGC-178 / Northfoto)

Annak ellenére, hogy házasságkötésük óta sok komoly kötelezettség és felelősség hárult rájuk, időről időre bebizonyítják, hogy van egy könnyed, humoros oldaluk is – írja a newsweek.com. Egy TikTok-videóban láthatók azok a pillanatok, amikor Katalin játékosan ugratja férjét hivatalos események során. Vilmos néha nevetett, néha pedig belepirult felesége megjegyzéseibe.

A felvétel feleleveníti azt az alkalmat, amikor Katalin kipróbált egy kagylósalátát a Bahamákon, amit Vilmos udvariasan visszautasított. Katalin ekkor megjegyezte, hogy ő kalandvágyóbb férjénél.

Egy másik eseményen Katalin megkérdezte, tarthat-e egy tarantulát a kezében, ami nagyon meglepte Vilmost, aki retteg az ilyen nagy pókoktól. Volt olyan helyzet is, amikor azon vitatkoztak, ki üsse először a golfpályán, de természetesen Katalin került ki győztesen, nevetve férje ügyetlen technikáján.

A kommentelők imádják a kapcsolatukat. Szerintük a sok nehézség közepette szükség van humorra, ami átsegít az akadályokon, és ezek az ugratások finomak, mert a felek nyilvánvalóan tisztelik egymást.

@kittywaless he lives in fear of her   #catherineprincessofwales #princessofwales #princesscatherine #princesskate #catherinemiddleton #katemiddleton #duchessofcambridge #princewilliam #princeofwales #dukeofcambridge #willandkate #williamandcatherine ♬ the perfect pair beabadoobee - 🎸

2024-08-04 09:34:12 - Mindenegyben Blog