MindenegybenBlog

Kiderült! Ő finanszírozza Erdélyi Mónika és lánya egzotikus kiruccanásait!Az egykori televíziós most végre mindent elárult 🧐

Erdélyi Mónika a támadások kereszttüzében: „Mi is ki tudjuk fizetni az utazásokat”

Az utóbbi időben rengeteg támadás és kritika érte Erdélyi Mónikát, főként azzal kapcsolatban, hogy egyedülálló édesanyaként hogyan engedheti meg magának, hogy lányával rendszeresen utazgasson. Mónika és lánya szebbnél szebb, egzotikus helyekre jutnak el, ami sokakat találgatásra késztetett. Többen azt feszegették, vajon miből telik neki erre az életmódra.

Néhányan odáig mentek, hogy kapcsolatba hozták Jákob Zoltánnal, az ismert vállalkozóval, azt állítva, hogy ő finanszírozhatja ezeket az utazásokat. Mások azt sugallták, hogy egy gazdag férfi állhat a háttérben, aki anyagi támogatással segíti a volt műsorvezetőt, mert másképp nem tudná megengedni magának ezt az életformát.

Erdélyi Mónika a kritikákra és találgatásokra egy videóban reagált, amelyben tisztázta a helyzetet. „Azt, hogy gazdag pasi fizeti-e vagy sem, ezt én a jövőben sem kívánom a nyilvánossággal megosztani, hogy a magánéletünkben mi történik, de… ezeket az utazásokat mi saját zsebből is ki tudjuk fizetni, vagy pont abból is fizetjük” – mondta határozottan.

Mónika kifejtette, hogy tudatos életmódbeli döntésekkel és spórolással sikerül finanszírozniuk az utazásokat. „Összeírtam egy listát azokról a dolgokról, aminek kapcsán mi nagyon erősen meghúztuk a nadrágszíjat, és ezáltal tudunk sok pénzt utazásra költeni” – tette hozzá a volt műsorvezető.

2024-10-10 07:29:10 - Mindenegyben Blog