Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült, milyen korlátozásokra számíthatunk, ha beüt a negyedik hullám Magyarországon! DURVÁN ÉRTÉKES LESZ A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY!
Mindenegyben Blog - 2021. július 09. (péntek), 08:13

Kiderült, milyen korlátozásokra számíthatunk, ha beüt a negyedik hullám Magyarországon! DURVÁN ÉRTÉKES LESZ A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 09
 
Ez teljesen érthetetlen

Gulyás kérdésre azt mondta, hogy nem érti, miért nem lehet a Lánchidat fényfestéssel megvilágítani augusztus 20-án. 

 

Hirdetés
[ ]

Foglalkoztatási csúcs is születhet

A legfontosabb, hogy ma 4 millió 607 ezer ember dolgozik, és ez ötezerrel több, mint tavaly. A nyári hónapokban tovább javulhat a helyzet, és foglalkoztatási csúcs is születhet - mondta a miniszter. Gulyás közölte, hogy optimista a kormány a második negyedéves növekedést illetően. A legfontosabb, hogy a rendszerváltás óta nem látott bővülés legyen idén - tette hozzá. 

 
Építőipari lépések

Napok óta olyan betegek haltak meg, akik nem voltak beoltva - mondta Gulyás. Az építőanyagok árdrágulásáról azt mondta, az építőanyagok kivitelére engedélyt kell kérni 2021. október 1-től. Azonnali hatállyal bevezetik, hogy bejelentést követően lehet csak kivinni az országból bizonyos építőanyagi terméket. A miniszter elmondta, hogy kiegészítő bányajáradékot vezetnek be bizonyos termékek esetében. A bányászati kitermelési kötelezettség idejét két évről egy évre csökkentik. 

 

Hirdetés

Oltási akciót indít a kormány

A járványügyi helyzetről azt mondta, hogy Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa. Gulyás közölte, hogy az oltatlanokat fenyegeti a negyedik hullám. Jó eséllyel lesz negyedik hullám, de minden vírusmutációval szemben mindegyik oltóanyag védettséget nyújt - tette hozzá. Oltási akciót indít a kormány, így a háziorvosok személyesen felkeresik azokat, akiket nem oltottak be. 

 
Zajlik a tárgyalás a helyreállítási alapról

Gulyás elmondta, hogy a helyreállítási alap ügyében hetek óta zajlanak a tárgyalások. Szó sincs arról, hogy elutasították volna a terveket. Korrekt partnerek vagyunk - tette hozzá. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak lesznek nyitáskor! Ezt nem hiszitek!

Kiderült, mikorl nyílik a szuperolcsó orosz üzletlánc, a MERE első boltja Magyarországon, és lehidalsz, milyen árak...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés