MindenegybenBlog

Kiderült, mi volt Boros Lajos utolsó Facebook-posztja! Szívszorító képet osztott meg!

Kiderült, mi volt Boros Lajos utolsó Facebook-posztja! Szívszorító képet osztott meg! A fotót a hozzászólásoknál láthatod.

Boros Lajos számtalan magyar ember számára vált közeli ismerőssé, hiszen generációk nőttek fel azzal, hogy reggelente az ő hangjára ébredtek. Rádiós karrierjét leginkább Bochkor Gábor oldalán ismerte meg a közönség, akivel együtt legendás duót alkottak. Az utóbbi években ugyan már nem ápolták olyan szoros kapcsolatot, de Bochkor és csapata mégis megható megemlékezéssel és különleges videóval tisztelgett Boros Lajos emléke előtt.

Boros Lajos egészségi állapota már az elmúlt hónapokban is aggodalomra adott okot, de Lali király mégis aktív maradt egészen az utolsó pillanatig, hiszen utolsó Facebook-bejegyzését két héttel a halála előtt posztolta. Ezen egy különleges, 60 évvel ezelőtti fotót osztott meg, amelyen 17 évesen látható. Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Bochkor Gábor megható üzenettel búcsúzott Boros Lajostól: "Egy korszak véget ért"

Bochkor Gábor is megszólalt Boros Lajos halálhíre kapcsán, és szívszorító üzenetben búcsúzott régi kollégájától és jó barátjától a közösségi oldalán. A rádiós rövid, de annál meghatóbb bejegyzést osztott meg, amelyben kifejezte mély fájdalmát és megemlékezett közös éveikről.

Mint arról már korábban beszámolt a sajtó, Boros Lajos, a magyar rádiózás egyik legnagyobb alakja, 77 éves korában hunyt el. Hosszú ideje küzdött súlyos betegségekkel, egy kómából való csodálatos felépülés után hónapokig tartó rehabilitáción is átesett, de végül augusztus 8-án, csütörtökön szervezete feladta a harcot. Halálhírét a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége jelentette be.

Boros Lajos és Bochkor Gábor együtt írták a magyar rádiózás történelmét, amikor hosszú éveken át közösen vezették a Bumeráng című műsort, amely generációk kedvencévé vált. A két rádiós között szoros szakmai és baráti kapcsolat alakult ki, és bár az utóbbi években ritkábban láthattuk őket együtt, Bochkor Gábort mélyen megrázta a tragikus hír. A fájdalmat tovább mélyíti, hogy a rádiós nemrégiben veszítette el édesanyját is.

Bochkor Gábor megosztott bejegyzésében így írt: "Egy korszak véget ért. Lali, köszönöm az éveket, a nevetéseket és a közös munkát. Hiányozni fogsz, barátom."

 

Boros - Bochkor 12 éve a Bumerángban

 

2024-08-09 17:11:20 - Mindenegyben Blog