MindenegybenBlog

KIDERÜLT! Ezt gondolja valójában Ördög Nóra Krausz Gáborról - videó

Az Ázsia Expressz legújabb évada hatalmas sikerrel fut a TV2 műsorán. A sztárséf, Krausz Gábor, és párja, Mikes Anna, a verseny egyik izgalmas párosa, akik együtt próbálnak boldogulni a megmérettetéseken. A műsorvezető, Ördög Nóra, már évek óta dolgozik együtt Krausz Gáborral, és most elárulta, mit gondol róla valójában.

Krausz Gábor és Mikes Anna még a Dancing with the Stars című műsorban ismerkedtek meg, amit végül megnyertek. Ezt követően jelentették be, hogy a való életben is egy párt alkotnak. Az Ázsia Expresszben való részvételük során Krausz Gábor egy új oldalát ismerhették meg a nézők, és Ördög Nóra sem lepte meg, hogy több konfliktusa is volt már a műsorban. Korábban dolgoztak együtt a táncos műsorban, és most is forgatják együtt a Séfek séfét, így jól ismeri Gábor karakterét.

Ördög Nóra a megszokott módon most is videónaplókat készít az új évadról, amelyekben extra tartalmakat és érdekes információkat oszt meg a műsor rajongóival. A Nánázsia egyik epizódjában őszintén beszélt Krausz Gáborról, aki az Ázsia Expresszben már több vitába keveredett Béres Anettel, Sáfrány Emesével, sőt, még a később csatlakozott L.L. Juniorral is.

Ördög Nóra viccelődve megjegyezte:

"Gábor nem egy könnyű ember, ezt tudjuk jól. Elvei vannak. Gondolom, vannak küzdések."

Ezzel utalt Krausz Gábor karakterére és arra is, hogy egyre nehezebben viseli az Ázsia Expressz kihívásait.

A legutóbbi hajszában Mikes Anna és Krausz Gábor az első helyen végeztek, második helyre L.L. Junior és Dárdai Blanka értek be, míg Stohl András és Till Attila kiestek a játékból. A következő héten így még több izgalom várható a versenyben maradt párosokkal.

A versenyben továbbra is részt vesznek:

Az Ázsia Expressz izgalmas kalandjai és a versenyzők között kialakuló feszültségek még több meglepetést tartogatnak a nézőknek az elkövetkező epizódokban.

 

2024-10-01 18:41:34 - Mindenegyben Blog