MindenegybenBlog

Kiderült AZ IGAZSÁG , miért hagyhatta el Tóth Gabit Krausz Gábor ilyen hirtelen: harmadik fél lehetett a dologban? -FOTÓ

Szerdán Krausz Gábor tette közzé, hogy a feleségével elváltak, majd Tóth Gabi ismételte meg ugyanezt egy fontos részlet kihagyásával. Sokan ebből és még néhány más jelből arra következtettek, hogy a válásnak valami köze lehet a Fricska társulathoz, akikkel Tóth Gabi sokat utazott az elmúlt időszakban.

A közösségi médiában látható beszélgetések alapján sokan úgy gondolják, hogy Papp Máté Bence, a Fricska táncosa és Tóth Gabi, az énekesnő között több van, mint barátság. Hogy mi lehet ez, arra egy meglepő kép ad választ: Pócs János, a Fidesz képviselője. A fotó a csángófesztiválon készült.

A Blikk című lap megkeresett több embert is az énekesnő környezetéből, és egyikük megerősítette a fenti pletykákat, azaz azt, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence között szerelmi viszony alakult ki. A névtelenségbe burkolózó forrás a következőket állítja:

„jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt. Az ok pedig nem más, mint Máté.”

A viszony egyelőre továbbra is csak pletyka marad, az mindenesetre biztos, hogy Papp Máté Bence 29 éves, azaz Tóth Gabinál hat évvel fiatalabb.

Az viszont biztosnak tűnik, hogy Krausz Gábor már el is költözött a család közös, szentendrei otthonából. Erről csütörtök este a Tények Plusz című műsorban is volt szó a TV2-n.

De ha ön jobban kedveli az RTL-t, akkor megnézheti a fentieket a Fókusz tálalásában is alább.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)

2023-08-11 08:12:10 - Mindenegyben Blog