MindenegybenBlog

Kiderült az igazság!Hoppá!!! Kiszivárgott? NEKIK NEM fog járni a koronavírus elleni oltás?

Az eddigi hivatalos tájékoztatás rendkívül ködös azzal kapcsolatban, hogy mi értelme van regisztrálni a vakcinára? Kötelező lesz-e az oltás? Hol lesznek az oltópontok? A kormánykommunikáció egymásnak ellentmondó állításaiból próbálja mindenki kitalálni, hogy mi is az igazi szándék.

Korábban Rogán Antal azt nyilatkozta egy tv-műsorban, hogy aki nem regisztrál, az „hátrébb kerül a sorban”. De nem tette egyértelművé, hogy akkor most kötelező lesz vagy sem az oltás. Ez alapján azt tűnt logikusnak, ha valaki „hátrébb kerül a sorban”, az is kaphat vakcinát, csak később, mint az, aki regisztrált. -írja a https://www.6300.hu.

Az operatív törzs december elején újságírói kérdésre mesterien kerülgette az egyértelmű választ. Később olyasmi derült ki, hogy a regisztráció valamiféle előnyt jelent majd, bár hogy milyen előnyt, azt nem sikerült tisztázni.

December 16-án a járvány elleni védekezés sikereiről tartott sajtótájékoztatót a két kormánypárt frakcióvezetője. Ott Simicskó István kijelentette, hogy „nem kötelező regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu-n ahhoz, hogy az ember oltást kapjon”.

[LAPOZAS]

Most kiderült azonban, hogy amit mondtak, az mégsem úgy van.Egy állampolgár szerette volna kideríteni az igazságot, ezért addig írogatott a hivataloknak, míg a fővárosi tisztiorvos helyettesétől kapott választ. Ez világosan fogalmaz:

AKI NEM REGISZTRÁL, AZ NEM KAP OLTÁST!

A tisztiorvos helyettesének levelét szó szerint idézzük:

„A COVID-19 elleni védőoltást igénylők kétféle módon jelezhetik igényüket:

1., Az Ön által is megkapott regisztrációs lap kitöltésével, visszaküldésével.

2., online regisztrációval.

Az állam felé ezek a regisztrációk jelzik, mennyi oltóanyagot szükséges beszerezni, mivel az oltás ÖNKÉNTES.

Aki nem regisztrál, az önmagát zárja ki az oltandók köréből, mivel nem jelzi oltási igényét, így a népegészségügynek nem juthat tudomására ilyen irányú igénye. Oltásra időpontot azok kaphatnak, akik kérik ezt.

Hivatalosan senkit nem értesítenek, mivel az oltás, ismételten mondom: ÖNKÉNTES.

Amennyiben szeretne oltást kapni, kérem, regisztráljon.

Üdvözlettel:

Dr. Kelemen Erzsébet, helyettes fővárosi és megyei tisztifőorvos.”

Forrás: https://www.6300.hu/

2021-02-27 08:54:50 - Mindenegyben Blog