MindenegybenBlog

Kiderült a titok! Gubík Ági szakított Szellő Istvánnal, sőt már rá is talált az új szerelem - ETTŐL falnak mész, ha megtudod ki az

 

Gubík Ági és Szellő István Kapcsolata Véget Ért

Gubík Ági és Szellő István hosszú ideig óvták magánéletüket a nyilvánosság elől. Most azonban a színésznő legutóbbi interjújában megerősítette, hogy kapcsolatuk valóban véget ért. Bár korábban is felröppentek pletykák a szakításukról, Gubík Ági most először beszélt nyilvánosan erről, hozzátéve, hogy sosem éltek együtt párként. Sejtelmes válaszai arra utalnak, hogy már továbblépett.

Gubík Ági és Szellő István kapcsolatát a nyilvánosság szinte teljes kizárásával élték meg. A Best magazin korábban beszámolt róla, hogy a pár 2015-ben, egy rendezvényen találhatott egymásra. Hat évvel később újabb pletykák kaptak szárnyra a szakításukról, ám ezek akkor még nem bizonyultak valósnak, hiszen a híradós és a színésznő továbbra is egy párt alkottak, egészen mostanáig.

A 47 éves színésznő a story.hu által észrevett interjúban erősítette meg, hogy véget ért a románcuk. Gubík Ági elárulta, hogy sosem éltek együtt Szellő Istvánnal, és ez a külön élés is hozzájárulhatott kapcsolatuk végéhez.

A 47 éves színésznő most egy interjúban erősítette meg, hogy véget ért a románcuk. Gubík Ági azt is elárulta, hogy Szellő Istvánnal sosem éltek együtt – szúrta ki a story.hu.

Sosem éltünk mint egy pár együtt – fogalmazott a színésznő a Bóta Cafénak adott friss interjújában.

– Ez egy kapcsolat volt, ez igaz, de soha nem volt együttélés. Igaz, hogy nem nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg, de nem is cáfoltunk dolgokat. De ennek vége – jelentette ki Gubík Ági, ezzel meglepve még a riportert is.

Sejtelmesen nyilatkozott

A szakítás ellenére azonban úgy tűnik, a gyönyörű színésznő nem búslakodik, sőt, titokzatos megjegyzései arra engednek következtetni, hogy már továbblépett, és talán már új párkapcsolata is van, hiszen a kérdésre, miszerint egyedül van-e, mosolyogva csak annyit felelt, hogy azt nem mondta, hogy egyedül lenne.

2024-08-05 11:41:18 - Mindenegyben Blog