Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült a szörnyű hír! Agydaganata van a csodálatos, fiatal magyar énekesnőnek…hallani sem akar a műtétről! >>>
Mindenegyben Blog - 2019. július 15. (hétfő), 16:04

Kiderült a szörnyű hír! Agydaganata van a csodálatos, fiatal magyar énekesnőnek…hallani sem akar a műtétről! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 15

Népszerűsége csorbát szenvedett, amikor egy kosárlabda-mérkőzés előtt nem tudta elénekelni a Himnuszt – édesapja segítette ki. Király Linda később bocsánatot kért.[3]

2004 őszén Londonba költözött, hogy elkészítse első teljesen angol nyelvű albumát. Livingstone Brownnal kezdett el először dolgozni, akinek annyira megtetszett Linda hangja és személyisége, hogy felhívta Jonathan Shalit. Shali, miután hallotta énekelni Lindát, lemezszerződést ajánlott neki. Ezután elkezdődtek a munkálatok, míg végül az amerikai Universal Music a demófelvételek meghallgatása után ötéves lemezszerződést ajánlott Lindának. Első nemzetközi nagylemeze elkészítésében olyan producerek segédkeznek, mint például Rodney Jerkins és D’Mile. Az első kislemezdal, a Can’t Let Go 2007 júliusában került az amerikai rádiókhoz. A magyar rádiókban 94 hétig szerepelt a Top 40 játszási listában, 2008-ban az év legjátszottabb hazai dala lett a Mahasz összesített rádiós listája alapján.

Hirdetés
[ ]

2008-ban Iminluvwichoo címmel duettet énekelt fel az amerikai R&B és soul énekes Eric Benét-vel. A dal A legjobb R&B album kategóriában Grammy-díjra jelölt Love & Life című Eric Benét-albumon jelent meg.

Két kitűnő dzsesszmuzsikus, Csepregi Gyula szaxofonművész és Rátonyi Róbert zongoraművész 2009-ben megjelent Szomorú vasárnap című albumán a címadó dalt énekli magyar és angol nyelven (Gloomy Sunday).

Hirdetés

2010. január 1-jén fellépett Mága Zoltán hegedűvirtuóz nagy sikerű újévi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. A hagyományteremtő céllal második alkalommal megrendezett, sztárokkal, varázslatos látványvilággal és különleges színpadi megoldásokkal fűszerezett előadásra több mint tízezer ember volt kíváncsi.

Linda számos további slágert tudhat maga mögött Magyarországon, mint például a The Fugees alapítójával, Pras-zal és Roy Hamiltonnal közösen készített „Untried” (mellyel később testvéreivel az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjébe került a legjobb 4 között), a Grammy-díjas Drew & Shannon producer párossal készített „Love Is Overrated” vagy a Viktorral készített „Move Faster”.

2014-ben az énekesnő bekerült A Dal 2014 eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe Everything című dalával.[4] Ugyanebben az évben felénekelte az első magyar nyelvű dalát 10 év után, a „Ne félj, babám”-at, mely Fitos Viktor és Valla Attila szerzeménye.

Nemcsak énekesnőként, de dalszerzőként is sikeres: számos nemzetközi előadónak írt már dalt, melyek közül a legismertebb a Bob Sinclar számára írt Groupie, melyet már több mint 6 milliószor néztek meg a YouTube-on.

2016-ban szerepelt a TV2 nagy sikerű Sztárban sztár, illetve Tabatabai Nejad Flóra partnereként a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorában.[5]-írja a wikipedia.org

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés