Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiborult a bili ! ELŐKERÜL A CSALÁDI SZENNYES Szinetár Dóráéknál!MEGDÖBBENTŐ, amit Dóra elmondott! Szinetár Dóra, olyat mondott Bereczki Zoliról, amit talán nem kellett volna kiteregetni….
Mindenegyben Blog - 2021. július 31. (szombat), 17:33

Kiborult a bili ! ELŐKERÜL A CSALÁDI SZENNYES Szinetár Dóráéknál!MEGDÖBBENTŐ, amit Dóra elmondott! Szinetár Dóra, olyat mondott Bereczki Zoliról, amit talán nem kellett volna kiteregetni…. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 31

– Amikor az ismert lány és a tehetséges fiú megismerkedtek, Zoli főiskolás volt, és főszerepet játszott a Madáchban – meséli egy idősebb volt kolléganő. – A Nyomorultakban ő volt Marius. De játszott a Fame-ben, és ő kapta Pilátus szerepét a Jézus Krisztus szupersztárban. A Sors bolondjaiban már együtt léptek színpadra, de azt a szerepet az osztályfőnöke, Szirtes Tamás osztotta Zolira.

Hirdetés
[ ]

Bereczki a tehetségével ért el sikereket, de az is tény, hogy ezt meggyorsította a szerelmük, mivel az országos ismertséget, sikert az hozta meg, amikor közösen léptek fel Dórával, akivel 2005 nyarán házasodtak össze. Musical Duett lemezeikért-koncertjeikért valósággal megőrültek az emberek.

A közönség dönt

– A hozzájuk közel állók tudják, aki a kapcsolatuknak nem adott több esélyt, az Szinetár Dóra volt! – árulta el egy kolléga a másik színházból. – Mikor hozzánk került, Zolit azonnal ki­emelte a direktor a statiszták közül, úgy játszott az Utazásban és az Elizabethben. 2004-ben a Rómeó és Júliában Bereczki lett sztár, óriási Mercutio volt. Nem véletlen, hogy a Rebeccában már rájuk osztották a főszerepet. Emlékszem, Zoli mennyire büszke volt, amikor 2006-ban egyedül telt házas koncertet adott Budapesten. Dóri nélkül. És nem akkor, hanem hat év múlva váltak el. Zoli megnyerte a Sztárban sztárt, és azóta is telt házas nagykoncerteket ad, országos turnékra megy, főszerepeket játszik. A közönség dönt, a produktum számít.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés