Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
‼️KIADTÁK A RIASZTÁST‼️Az idei év eddigi legerősebb viharai jöhetnek holnap délutántól, akár 100km/h-s széllel, özönvízzel, nagy méretű jéggel‼️Vigyázzunk egymásra! ⚡️⚡️
Mindenegyben Blog - 2024. június 02. (vasárnap), 19:55

‼️KIADTÁK A RIASZTÁST‼️Az idei év eddigi legerősebb viharai jöhetnek holnap délutántól, akár 100km/h-s széllel, özönvízzel, nagy méretű jéggel‼️Vigyázzunk egymásra! ⚡️⚡️ (12. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 02
Hirdetés
[ ]
HungaroMet: 2024-06-02 18:24 (16:24 UTC)  [wchx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2024.06.03. hétfő éjfélig

VASÁRNAP Estig északnyugati, nyugati határ közelében egy-egy, majd egy kisebb szünetet követően az éjféli óráktól az ország délnyugati harmadán néhol kialakulhat zivatar.

HÉTFŐ - FELHŐSZAKADÁS, HEVES ZIVATAROK A késő délelőtti óráktól sokfelé várható zápor, zivatar kialakulása az országban. A zivatarokat általában viharos széllökés (> 60 km/h), apró szemű jég, valamint felhőszakadás (> 30 mm) kísérheti. Elsősorban a Dunántúl északi felén az egymást követő, illetve adott pont felett többször képződő zivatarok miatt lokálisan és rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadékösszeg is előfordulhat. A késő délutáni, kora esti órákban nagyobb eséllyel a déli, délkeleti tájakon heves zivatarok kialakulhatnak, amelyek rendszerbe szerveződve észak, északkelet felé haladhatnak. A rendszer elsődleges veszélyforrása az esetleges erősen viharos (> 90 km/h) szélroham lesz, de nagyobb méretű jég (> 2 cm), valamint felhőszakadás (> 30 mm) is társulhat hozzá. A zivatartevékenység éjszaka is folytatódik.

2024.06.02. 18:22 HungaroMet Nonprofit Zrt.

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés