MindenegybenBlog

Két 18 éves fiú is elhunyt egy osztálykiránduláson, egyelőre senki nem tudja, mi történt

A két ír fiatal halálesete miatt nyomoz a görög rendőrség, akik az Íosz nevű égei szigeten hunytak el, alig pár óra leforgása alatt. A dublini iskolatársak, Andrew O’Donnell és Max Wall egy 69 fős társaság része voltak, akik érettségi után utaztak el a görög szigetre. Mindkettőjük élete rejtélyes körülmények között ért véget, rövid időn belül, a sziget különböző pontjain. A helyi hatóságok bíznak benne, hogy a boncolás fényt derít a történtekre.

O’Donnell testét a sziget fővárosának kikötőjének egyik sétálóutcáján fedezték fel, ahonnan valószínűleg leesett. A fiút szombaton este kezdték el keresni, miután eltűnt a barátai szeme elől. A hírek szerint aznap a fiatalok nagyot buliztak, és O’Donnell egyedül indult haza a szállásra.

Two Teenagers From The Same School Die In Separate Incidents In Ios Tragedy struck St Michael’s College in Dublin as two teenagers, Andrew O’Donnell and Max Wall, lost their lives in separate incidents while on holiday on the Greek island of Ios. The https://t.co/K381wMakaS pic.twitter.com/syEC7MkBHb

— UK News in Pictures(@UKNIP247) (@uknip247) July 3, 2023

A másik fiú, Wall állítólag azután halt meg, hogy megtudta, mi történt a barátjával. Halálának pontos okát egyelőre nem tudni. Mindenki azt mondja, hogy az eset olyan, mint egy ókori görög tragédia. Az egész sziget sokkos állapotban van.

(Guardian)

---

2023-07-04 14:02:03 - Mindenegyben Blog