MindenegybenBlog

Kérlek ne görgess tovább, hanem szánj rám 5 percet, hogy ezt végig olvasod.

Bencsik Erika segítség kérő posztját szeretnénk megmutatni nektek,mert nagyon nagy segítségre van szükségük.

 Kedves Mindenki!Kérlek ne görgess tovább, hanem szánj rám 5 percet, hogy ezt végig olvasod. Sose kértem ilyet, de most megpróbàlom. Az öcsém Ewing szarkómás ez egy igen ritka betegség, ami a gyermekeknél fordul elő kb 5-20 éves gyerekek között. Az öcsikém 23 éves.Az egész nyár közepén kezdődött. A lágyéki nyirokcsomója megduzzadt. Nem tudtuk mitől lehetett ezért gyulladás csökkentő szerekkel próbálkozott, de nagyon nem foglalkozott vele.

Aztán már eltelt a július, augusztus majd jött a szeptember és nem húzódott vissza így elmentünk dokihoz. A doki elküldött minket a Jahn Ferenc kórházba az urológiára ahol megvizsgálták, de kizárták a here rákot mert a here nincs megduzzadva és a szemünkbe vágták, hogy ez tüdőrák! Hazajöttünk majd egy nagyon aranyos doktornő segítségével újra beküldtek a Jahn Ferenc kórházba ahol a csomóból vettek mintát, majd felkerültünk a Korányiba is ahol pedig a tüdőből vettek mintát. Mikor megkaptuk az eredményt ledöbbentünk. Nem hittük el, hogy a kisöcsémmel ez megtörtént! Ekkor derült ki az EWING SZARKÓMA és, hogy a tüdeje már áttétes. Ez mindössze 3 majdnem 4 hónap alatt. Elküldtek a Kékgolyóba ahol megbeszéltük a továbbiakat. Következő héten megkezdték a kemoterápiás kezelést, sürgős volt mert gyorsan terjedt a betegség. Aki már átélte vagy ismerőse, családtagja az tudja, hogy a legrosszabb érzés főleg hogy a kisöcsém mennyire szarul volt, de kitartott és erős volt és nem adta fel és tovább csinálta! Hétfőnként ment be péntekenként engedték haza persze volt mikor sajnos még maradnia kellett. 1. nap 1 pirosat kapott +3fehér kemo. Ezt 3 napig. Majd sugarazták a lábát is mert ott is a combjában daganat van.

[LAPOZAS]

De birta és erős volt. Mikor már az utolsó előttit kapta volna újabb CT és MR vizsgálat volt és kiderült, hogy újabb daganat lett a tüdején. Miért?! Már alig volt!!!! Visszajött!Sose lesz vége ennek! Majd folytatták a kemoterápiás kezelést a mai napig. A kemoterápia tartja életben. Olyan fiatal még, előtte az élet. Lenne 1 másik gyógymód, ami még rásegíthet a gyógyulására. Ez a kezelés 4 hónapos és mivel már áttétes a tüdeje a legerősebb dózissal kell kezdeni, ami 12 napos csak de nem szabad félbehagyni. Ez a 24 napos dózis 304 000 ft-ba kerül. Sok volt az eddigi kiadás és ezt az első kezelést még kitudjuk fizetni, de szeretnék 1 kis segítséget a többire. Ha tudnál segíteni, akár 1 csoki vagy 1 cigi árával is vagy 1 megosztással hálásak lennénk. Aki ismer minket az tudja, hogy ha már itt kérek segítséget akkor nagy a baj!Segítsetek kérlek szépen a pici lányom keresztapján!Aki tud az erre a banszámlaszámra tud neki utalni. Az idő véges. Jövőhéten szerdán jön meg az első gyógyszer, de 12 napunk van rà, hogy utaljuk a következőre. Bízunk benne, hogy az 1. 2 gyógyszeres kezelés lentebb viszi az áttétet és a továbbiakban elég lesz már a kisebb erősségű gyógyszer ami 154 000 ft.Előre is nagyon szépen köszönjük a segítséget! Bencsik Krisztián64400013-30106859-41100017(B3 Takarék Szövetkezet)IBAN szám : HU62 6440 0013 3010 6859 4110 0017

2019-07-28 15:47:37 - Mindenegyben Blog