MindenegybenBlog

Keresi a Rendőrség de nem találja !Nem találja a Rendőrség Agócs Tibort ,aki bántalmazott egy kisfiút !

A Bántalmazó Karate Mester Külföldön Tartózkodik, a Rendőrség Nem Tudta Kihallgatni

A szolnoki kalandpark üzemeltetője 2024. július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a parkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetről készült videófelvétel gyorsan elterjedt az interneten.

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt nyomozást indított. A nyomozók azonnal megkezdték a körülmények tisztázását, hogy megállapítsák a sértett és az elkövető kilétét. Beszerezték az adatokat, elemezték a kamerafelvételeket, és tanúkat hallgattak ki.

Az eset megrázta az országot, amikor kiderült, hogy Agócs Tibor, a Yakuzák SE szakmai vezetője, brutálisan felrúgott egy gyermeket a szolnoki kalandparkban. Az eset után a Magyar Karate Szakszövetség eltiltotta Agócsot, és Jászberény testülete visszavonta városi kitüntetését.

A rendőrség eljárást indított az ügyben, és a feljelentést követő napon megállapították a sértett gyermek személyazonosságát, valamint beazonosították az elkövetőt. Az orvosi látlelet és vélemény szerint a gyermek nem szenvedett sérülést a bántalmazás során.

.

„A cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor.

A vele történt kapcsolatfelvételt követően, a büntetőeljárásról szóló törvény szabályai szerint idézte a hatóság. A szükséges és indokolt nyomozási cselekmények végrehajtására, a nyomozóhatóság által kijelölt időpontban kerül sor, amelyet követően frissítjük közleményünket. A rendőrség vizsgálja, hogy más, vagy súlyosabb bűncselekmény megvalósult-e az ügyben” – írja közleményében a hatóság. 

2024-07-19 18:27:15 - Mindenegyben Blog